2777
2789
مهریمو بلدم بگیرم تفاهم ندارم با همسرم واقعا بعد از 3 سال هرچی میگم حرف خودشو میزنه.حق طلاق باهام نی ...

اگه اهل خیانت کتک و مواد نیست بقیه اش به مرور حل میشه. منم مصمم بودم. تا حدی که سه دست پارچ لیوان سرخ کن فیلیپس قابلمه های خیلی بزرگ کرکماز و تابلو فرش خونمو اب کردم 😆 اگه بابام گذاشته بود برقی های اشپزخونه رم میدادم میرفت بدبخت میشدم 🤓

فک میکنی بلدی. ذلیل مرده ها درخواست اعسار ادمو رد میکنن که سنگ بیوفته جلو پات نتونی اجرا بذاری. وقتی ...

همچین جراتی نداره چون زندگیش نابود میشه چیزی میدونم و کاری میکنم که فقط خودش و خودم میدونیم.ولی این تیر اخرمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجازه کار اجازه از خونه بیرون رفتن و در واقع هیچ چیزو ندارم اجازه هیچ چیز درصورتی که من همیشه ازاد ب ...

خب نه دیگه نشد...... تو قرن ۲۱ و این حرفا؟؟؟؟ ولی با تهدید به طلاق احتمال زیاد درست شه

اصلا حرف همو نمیفهمیم خودخواهه میخواد منو کنترول کنه صد درصد میخوام جدا بشم یا برم دادگاه حق و حقوقم ...

عزیزم متاسفم که اینو میگم‌اینا دلایلی نیس که قاضی رای بده میدونی چرا چون تو قانون ما مردا حقوق بیشتری دارن

همچین جراتی نداره چون زندگیش نابود میشه چیزی میدونم و کاری میکنم که فقط خودش و خودم میدونیم.ولی این ...

پس اگه بیاد امضا کنه که اصلا وکیل نمیخواد. میرید دادگاه شهرتون دبیرخونه براتون متن طلاق توافقی رو تنظیم میکنه بعد میرید روز دادگاه میاید. چند جلسه مشاوره میدن و بعد حدود ۳ ماه طلاق

اگه اهل خیانت کتک و مواد نیست بقیه اش به مرور حل میشه. منم مصمم بودم. تا حدی که سه دست پارچ لیوان سر ...

من خانوادم نمیدونن چند روز دیگه میزارم و میرم دیگه اخره تحملمه.یا حدو حدود و مشخص میکه یا جدا میشیم یا هرگز دیگه منو نمیبینه

من خانوادم نمیدونن چند روز دیگه میزارم و میرم دیگه اخره تحملمه.یا حدو حدود و مشخص میکه یا جدا میشیم ...

معمولا قهر و دادگاه رفتن مثل سگ میترسونتشون. روزی که نامه ی نفقه بچه ام رفت دم در شوهرم خودشو مامان باباش نشستن گریه کردن 🤓

خب نه دیگه نشد...... تو قرن ۲۱ و این حرفا؟؟؟؟ ولی با تهدید به طلاق احتمال زیاد درست شه

گلم مامانم دفترچه ارشد گرفت واسم زنگ زد ابرو ریزی کرد به مامان بدبختم.نذاشت برم سرکار نمیذاره برم بیرون تنها هیچ هیچ چیزی تنها نمیذاره حتی باشگاه.وقتی میگم هیچی یعنی کلا هیچی.ولی انتظار داره خودش همه کار کنه همه جا بره

اجازه کار اجازه از خونه بیرون رفتن و در واقع هیچ چیزو ندارم اجازه هیچ چیز درصورتی که من همیشه ازاد ب ...

منم ازادتر  بودم شکاکیت نداشتیم توخونمون ولی الان همسرم میگه از بالاهمسایه دیدت از ساختمون روبرو.توحیاط روسری سرکن.ازشیشه ها نگاه میکنه ببینه کسی دیدنداشته باشه.دستمونگیرفامیل دیدن شیطونی نکن بیرونه خونه.پولم بزورمیده.همیشه هم از اوضاعش ناراضیه احساس میکنه سرش کلاه رفته

دردم از یار است و درمان نیز هم
گلم مامانم دفترچه ارشد گرفت واسم زنگ زد ابرو ریزی کرد به مامان بدبختم.نذاشت برم سرکار نمیذاره برم بی ...

نه نه کوتاه نیا. ببینه داری میپری به غلط کردن میوفته. نیوفتادم که همون بهتر چنین کسی بره..... برعکس تو من آزاد آزادم. به جز مسافرت مجردی با هیچیم کار نداره. اصلشم همینه. تو انسانی گنجشک تو قفس که نیستی

منم ازادتر  بودم شکاکیت نداشتیم توخونمون ولی الان همسرم میگه از بالاهمسایه دیدت از ساختمون روبر ...

نه من مشکل مالی ندارم اگرچه خودمم کم خرجم.اینم سره مامان بیشعورش که میگفت خونتون دید داره خیلی حرفای چرت زد دعوا خیلی داشتیم اینا کوچیکاشه ولی تیپم ازاده.الان دیگه نمیتونم حسه پوسیدن دارم واقعا پوسیدم

نه نه کوتاه نیا. ببینه داری میپری به غلط کردن میوفته. نیوفتادم که همون بهتر چنین کسی بره..... برعکس ...

ازگ نجشکم گنجشک ترم مامان عوضیش شهریور با حرفاش یه کاری کرد که مامانم نفرینش کرد بهم گفت جمع کن بیا تا بهشون نشون بدم.اخلاقی خوبه ولی وحشتناک شکاکه همشم تقصیر مادرشه که ذهنشونو خراب کرده.من پاشو کوتاه کردم از زندگیم ولی حریف این که زیر یه سقفم باهاش نمیشم

ازگ نجشکم گنجشک ترم مامان عوضیش شهریور با حرفاش یه کاری کرد که مامانم نفرینش کرد بهم گفت جمع کن بیا ...

همون که گفتم. بترسونش. یا ادم میشه میاد سمتت یا از خدا خواسته ول میکنه..... ببین چند مرد حلاجه