2777
2789
عنوان

افسردگی بعد از زایمان

204 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها هرکی تجربشو داره کمک کنه

از قبل سابقشو‌داشتم ولی خیلی وقت بود خوب شده بودم الان چند روزه فک میکنم به کارای یه سری افراد سمی حالم خیلی بد میشه کلا از همه بدم اومده دپرسم شدید،همشم سر شوهر بدبختم خالی میکنم ،البته کلا روزای سختی داشتم از بعد زایمانم خواب درستی نداشتم دست تنهام بچم الرژی و رفلاکس شدید داره خیلی سختم‌بود🥺

بالاخره نوبت مثبت شدن بي بي چك منم شد 😍😍

خیلی زود رنج شدم ،پرخاش میکنم زود عصبانی میشم ،در عین خستگی سخت به خواب میرم سختم‌بیدار میشم (هرچند بچم هر یک ساعت بیدارمیشه) یه مشت ادم سواستفاده کن هم دورم جمع شدن رو‌مخمن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فشار کارمم هست، نمیتونم کارمم ول کنم واقعا براش زحمت کشیدم ول‌کنم به باد میره همه زحماتم، وقتشم ندارم 

منم تا یکسال بعداز زایمانم داشتن البته آخرا شدیدتر شده بود مثلا هفته ای یه بار ظرفامو جمع میکردم و میشستم حتی لباسارو انقدر نمیشستم که کم میاوردیم لباس.رفتار با شوهرمو بچه رو که دیگه نگم برات.فقط میخواستم بخوابم بعدم اینکه اوایل بیخودی گریه میکردم ولی آخرا نه چیزی خوشحالم میکرد نه ناراحت یعنی حتی اگه خدای نکرده سر عزیزترین آدمم هم بلایی میومد به هیچ جام نبود.وقتی رفتم دکتر بهم گفت تو وضعیتت اورژانسیه.چند وقته شما زایمان کردی؟

میشه واسه اینکه امسال خونه دار بشم برام دعاکنید...مرسی مهربونا😍😍تیکرم به وقت صاحب خونه شدنمه انشالله

به هیچ وجه فکر نکن که خودبه خود خوب میشی اشتباه منو نکن حتما برو مشاوره ولی دارو استفاده نکن

میشه واسه اینکه امسال خونه دار بشم برام دعاکنید...مرسی مهربونا😍😍تیکرم به وقت صاحب خونه شدنمه انشالله
دقیقا سه ماه اول بارداری من اینجوری بود.این یعنی افسرده بودم؟

آره مشاورم میگفت بعضیا افسردگیشون پنهان میشه بعداز یه مدت دوباره تو یه موقعیت دیگه به شکل بدتر خودشو نشون میده...الان چندوقت گذشته؟

سه ماه تقریبا

آها من فکر منظورت بعداز زایمان بود...اون که نه اوایل بارداری تا بدن عادت کنه 4ماه طول میکشه اون افسردگی نیست