2777
2789

از وقتی باردار شدید بهتون کیا کمک میکنن و بدادتون میرسن مخصوصا پدر و مادر و خواهر یا برادر یا قوم شوهر  ایا هواتونا دارن یانه ؟!شماها چی ازشون توقع هم دارید که براتون نهار یا شام درست کنن یا بیان خونتون دست کمک برا نظافت و غیره ؟!یا همه کارا خودتون انجام میدید ایا من پرتوقع ام به نظرتون خیلی برام سواله میخوام بدونم واقعا!!

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   

من که مثل قبل همه کارامو خودم انجام میدمو از کسی هم انتظاری ندارم البته به جز شوهرم که خب اگه کارا زیاد باشه کمک میده واقعا الان دیگه از پدرو مادرم نمیشه انتڟاری داشت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ فرقی نکرده منم توقعی ندارم فقط تنها توقعم اینه حداقل مهمونی نیان

هفته ای سه بار داداشم زنگ میزنه شام میام 

نمیدونم خواهرشوهرم با بچه هاش راه به راه میان موندم چطور بهشون بگم

من از اول بارداریم تنهای تنهام.مادرم هفته ای دوبار میاد سر میزنه و میره.یکبار خاله هام اومدن بهم سربزنن اما انقدری که اونروز بهم بیشتر فشار وارد شد چون خب یه پذیرایی معمولی مثل چایی درست کردن که باید انجام میدادم بعدش دچار لکه بینی و کمردرد شدید شدم.

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج
من که مثل قبل همه کارامو خودم انجام میدمو از کسی هم انتظاری ندارم البته به جز شوهرم که خب اگه کارا ز ...

بهتون کمک نمیکنن یا خودتون نمیخوایید حتی اگه نخوایید بازم نمیان پیشتون برا کمک 

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   

بيان خونمون كمك باسه نظافت و آشپزي؟!نظافت عيدمونو ك شوهرم انجام داد. آشپزي هم خودم ميكنم.خونه مامانمم من مثل قديم ميرم. يعني اينجوري نيست ك باردار شدم ي سر چتر اونا باشم. ولي هر بار ميرم ميپرسن چي دوست دارم ك اونو درست كنن. خونه مادرشوهر هم فقط قبل بارداري ظرفاي ناهار ك اونجا بوديمو ميشستم الان يا خود مادرشوهرم ميشوره يا شوهرم😁

عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم

نه کسی نیومده کمکم اما خب من رفتم موندم خونه مادرم خونه ی مادر همسرم ،اینجوری، غذا هم که نمیفرستن مثل امروز انقد حالم بهم خورد تا تونستم یه غذایی درست کنم 

دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من 

شما هم سعی کن هر روز فقط و فقط ۲ساعتو اختصاص بدی به تمیز کاری خونت عزیزم و هر چند دقیقه استراحت کن ما بین کارا واسه شامو ناهارم از قبل برنامه ریزی کن و زودتر شروع کن به درست کردن که عجله نکنی

من که فقط پدر نازنینم هوامو داشت.بمیرم براش و البته همسرجان 

مامان و خواهر و جاری و خواهرشوهر انگار نه انگار.تازه مامان خانم تا لحظه ی آخر متوقع بود من کارهاش رو انجام بدم.مامان خانم تنبل تشریف دارن😂😂من بارداریهام خیلی خوب و بی دردسر بود تا روز سزارین هم سرکارم رو میرفتم هم کارهام رو انحام میدادم

خدارو بابت همه چی سپاسگزارم😊

من مامانم(خدا حفظش کنه ایشالا)خیلی کمکم میکنه با اینکه هنوز ۸ هفته ام

برام کلی غذا میپزه میفرسته و اصلا نمیذاره کار کنم

ولی قوم شوهر یه تبریک خشک و خالی هم بهم نگفتن😐😐😐😐البته باهاشون قطع رابطم ولی خب یکی دوبار باهاشون رودر رو سدم انگار نه انگار

اصلااااا هم از قوم شوهر انتظار هیچ کاری رو ندارم،حوصله منت گذاشتن های بعدشونو ندارم والا

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤

من از کسی انتظار ندارم اصلا بیشتر وقتا مامانم غذا درست میکنه میرم اونجا کارامم خودم بعضی وقتا همسری انجام میده البته الان حالم بهتر از هفته های قبله😊

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦