2777
2789
عنوان

واااایی چه باحااااال😍😄من واقعا نمیدونستم 😮

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منابع علمیش پایینش هس از خودم ک درنیاوردم منبعشم موثقه

لینک شما فقط در مورد اتوفاژی، توضیحش و جایزه نوبل صحبت می‌کنه. قسمت روزه در هیچ تحقیقی ثابت نشده. 

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
لینک شما فقط در مورد اتوفاژی، توضیحش و جایزه نوبل صحبت می‌کنه. قسمت روزه در هیچ تحقیقی ثابت نشده.&nb ...

به نظرت چند ساعت غذا نخوردن و کمک کردن به سلول های برای حذف سلول های اسیب دیده یکم موضوع اشنایی نیس تو دین ما ؟ منم نگفتم دانشمنده اومده گفته روزه بگیرین اما معانیه حرفاش میشه روزه ی ما🙂

به نظرت چند ساعت غذا نخوردن و کمک کردن به سلول های برای حذف سلول های اسیب دیده یکم موضوع اشنایی نیس ...

دیدی؟ برداشت خودت هست و هیچ ربطی به لینک نداشت. نه اصلا معنی حرفاش نمی‌شه روزه‌ی ما یا هر مدل روزه‌ای. اتوفاژی پدیده‌ای هست که توی موجوادت زنده از باکتری گرفته تا انسان هست. همین جوری نیست ما برای خودمون نتیجه علمی بگیریم از کشفی که! اگر هم این حرف درست باشه باید تحقیقات علمی بشه. من به خاطر بیمار سرطانی کلی گشتم دنبال این مساله تحقیق علمی که اینو ثابت کنه نبود. 

من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیک‌های قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانوم‌ها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت می‌کردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس می‌داد وسط صحبت‌های خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سال‌ها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمان‌های نی نی سایت؟»
دیدی؟ برداشت خودت هست و هیچ ربطی به لینک نداشت. نه اصلا معنی حرفاش نمی‌شه روزه‌ی ما یا هر مدل روزه‌ا ...

من این برداشتو نکردم عزیزم برام فرستاده بودن منم رفتم لینکشو منبعشو دیدم که چه جالبه و گفتم بذارم شمام ببینید متنم خودم ننوشتم اما چون جای دیگه هم شنیده بودم روزه برای جلوگیری از سرطان هست تا مطلبو دیدم انگار دلیل علمیشم فهمیدمو کپی کردم اینجا باورکردن یا نکردنش میل خودته 

من این برداشتو نکردم عزیزم برام فرستاده بودن منم رفتم لینکشو منبعشو دیدم که چه جالبه و گفتم بذارم شم ...

شما نمیتوانی هرچی خودت حدس میزنی رو به عنوان یه دستاورد. علمی ارایه بدی عجیبه 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
من این برداشتو نکردم عزیزم برام فرستاده بودن منم رفتم لینکشو منبعشو دیدم که چه جالبه و گفتم بذارم شم ...

باشه ... باور کردن و نکردن حرف من هم با شما. ولی منبع موثق برای حرفت نداشتی. اینو نمی‌شه انکار کرد. برای من فرستادند و اینا ... منبع موثق نیست. چه بسیار خانواده‌های عزیزان سرطانی که از سر درماندگی و ناآگاهی افتادند دنبال این شبه علم‌ها که یک نکته‌ی پزشکی را می‌گیره ولی به طور غیرعلمی دورش شاخ و برگ ایجاد می‌کنه. بعد وقت را تلف می‌کنند با خام گیاه خوار کردن یا روزه دار کردن مریض و اوضاع را خراب می‌کنند. این نمونه‌ها را با چشم خودم دیدم.
بنابراین از دید من خیلی مهمه که همه‌مون توی محدوده‌ی اثبات شده‌های علمی بمونیم چون در دنیای یک کلاغ و چهل کلاغ اینترنتی امروز خیلی راحت می‌شه نتیجه‌گیری نادرست کرد و پخش کرد.

شما نمیتوانی هرچی خودت حدس میزنی رو به عنوان یه دستاورد. علمی ارایه بدی عجیبه 

واااااییی خدا من اینو حدس نزدممممم میگم برام فرستاده بودن قبلا هم شنیده بودم که روزه پیشگیری از سرطان میکنه وقتی مطلبو دیدم مطمءن شدم درسته چون حالا با دلیل علمیش بم ثابت شده بود

باشه ... باور کردن و نکردن حرف من هم با شما. ولی منبع موثق برای حرفت نداشتی. اینو نمی‌شه انکار کرد. ...

عزیزم تو مطلبم نوشته نشده درمان سرطان گفته از راه های پیشگیریه سرطان هس تازه نگفته صددرصد