من یک دوره چهل روزه شیرین بیان خوردم ولی بعد یک مدت دوباره شروع شد، داروهای شیمیایی مثل پنتوپرازول و کلدینیوم سی و... هم امتحان کردم ونتیجه نگرفتم، تنها چیزی که واقعا آرومم کرد رعایت چندنکته در کنار عسل درمانی بود: اول اینکه مصرف مایعات همراه با غذا رو کلا ترک کردم، دوم اینکه هر لقمه رو انقدر میجویدم که دیگه حالم بد میشد😂 یعنی یک کفگیر برنج رو راحت چهل دقیقه زمان میبرد که بخورم، سوم اینکه فست فود و چای پررنگ و مواد کافئین دار رو چندماه ترک کردم، چهارم اینکه تا جایی که میشد همیشه به پهلوی چپ میخوابیدم چون دریچه معده مایل به سمت راست هست و اگر به راست یا تخت پشت بخوابی مواد راحت تر به سمت مری میان، در کنار همه اینها عسل درمانی هم خیلیییی کمکم کرد: شب قبل خواب و صبح ناشتا یک قاشق غذاخوری عسل اصل بخور و توی دهانت کاملا با بذاق مخلوطش کن، در نهایت من به پزشک متخصص طب سنتی هم مراجعه کردم و علاوه بر داروی جوارش آمله برای اسید معده کلا بهم یک داروهایی داده که طبع و مزاج سوداییم رو درمان کنم و الان که یک دوره دارم میخورم خیلی حس خوبی دارم و راضی ام، اگه خواستی بری دکتر، به مرکز طب سنتی بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کن خیلی خوبه