2777
2789
عنوان

بهترین طب سنتی در مشهد ؟؟؟

2868 بازدید | 17 پست

دوستان عزیز من یک ساله مشگل رفلاکس دارم و داروهای شمیایی  خیلی تاثیر نداره.  دارو گیاهی خیلی خوبی ساغ دارسن واگه تجربه ای هم داریم میشه بگین از درمان گیاهی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یک دوره چهل روزه شیرین بیان خوردم ولی بعد یک مدت دوباره شروع شد، داروهای شیمیایی مثل پنتوپرازول و کلدینیوم سی و... هم امتحان کردم ونتیجه نگرفتم، تنها چیزی که واقعا آرومم کرد رعایت چندنکته در کنار عسل درمانی بود: اول اینکه مصرف مایعات همراه با غذا رو کلا ترک کردم، دوم اینکه هر لقمه رو انقدر میجویدم که دیگه حالم بد میشد😂 یعنی یک کفگیر برنج رو راحت چهل دقیقه زمان میبرد که بخورم، سوم اینکه فست فود و چای پررنگ و مواد کافئین دار رو چندماه ترک کردم، چهارم اینکه تا جایی که میشد همیشه به پهلوی چپ میخوابیدم چون دریچه معده مایل به سمت راست هست و اگر به راست یا تخت پشت بخوابی مواد راحت تر به سمت مری میان، در کنار همه اینها عسل درمانی هم خیلیییی کمکم کرد: شب قبل خواب و صبح ناشتا یک قاشق غذاخوری عسل اصل بخور و توی دهانت کاملا با بذاق مخلوطش کن، در نهایت من به پزشک متخصص طب سنتی هم مراجعه کردم و علاوه بر داروی جوارش آمله برای اسید معده کلا بهم یک داروهایی داده که طبع و مزاج سوداییم رو درمان کنم و الان که یک دوره دارم میخورم خیلی حس خوبی دارم و راضی ام، اگه خواستی بری دکتر، به مرکز طب سنتی بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کن خیلی خوبه

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
من یک دوره چهل روزه شیرین بیان خوردم ولی بعد یک مدت دوباره شروع شد، داروهای شیمیایی مثل پنتوپرازول و ...

این هم شمارشه

۰۲۱۲۲۷۵۴۲۷۶

اگر هم تهران نیستی و رفت وآمد برات سخته حتما پیش دکتری برو که پزشک عمومی بوده و تخصص طب ایرانی گرفته

من یک دوره چهل روزه شیرین بیان خوردم ولی بعد یک مدت دوباره شروع شد، داروهای شیمیایی مثل پنتوپرازول و ...

شما درمان شدی عزیزممم ؟؟ الان دارو نمیخوری ؟؟ و همه چی شروع کردی به خوردن ؟؟

شما درمان شدی عزیزممم ؟؟ الان دارو نمیخوری ؟؟ و همه چی شروع کردی به خوردن ؟؟

من الان عسل رو میخورم، البته هرروز و هرشب دیگه نمیخورم، حدودا هر دو سه روز یکبار، غذا هم همه چیز تقریبا میخورم ولی اون نکته هایی که گفتم مثل آروم غذاخوردن و آب با غذانخوردن و... تقریبا برام عادت شده، جوارش آمله رو هم بعد هر وعده غذایی یک ذره میخورم چون خیلی حس سبکی خوبی بهم میده، کلا خیلی راضی هستم، درمانهای گوارشی یک مقدار زمان بر هستن، حتی مامانم که درمان شیمیایی رو ترجیح داد هم الان چندساله مداوم پنتوپرازول میخورد و الان که دوباره دردش عود کرد دکتر گفت به پنتوپرازول مقاوم شده و یک داروی دیگه بهش داد!!! 

جالب ینه من اصلاا سر دلم نمیسوزه یاا مری من نمیسوزه . فقططط خیلی پشتم درد  میگیره . نوشابه هم م ...

منم بندرت سوزش داشتم، ولی درد معده خیلی اذیتم میکرد، دقیقا نوشابه منو هم آروم میکرد ولی مساله اینه که نوشابه در لحظات اولیه چون حالت اسیدی داره و اون غذا رو توی معده تجزیه میکنه حس سبکی به آدم میده ولی این آرامش قبل طوفانه😂