2777
2789

شوهرم حدود 2 سال باید بره یه شهر دیگه برای کار، فاصله ش هم با شهر خودمون حدود 5 ساعته.. حالا من 2 راه دارم یا میتونم با شوهرم برم تو اون شهر زندگی کنم یا همینجا بمونم.. یه بچه 10 ماهه هم دارم تو اون شهر هم هیچکسو نداریم خانواده خودم و شوهرم تو شهر خودمون هستن... شما بودین میرفتین یا تنها میموندین و فقط آخر هفته شوهرتونو میدیدین؟ 

اینم بگم آدم ترسویی هستم نمیتونم تنها بخوابم شبها و شرایط رفتن خونه پدرم رو هم ندارم😐

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میرفتم

کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه  کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.

حتما میرفتم چون فوقش دوسه هفته خونه بابات موندی بدش چی باهاش برو باهم بچتونو بزرگ کنین ک اونم بزرگ شدنه بچشو ببینه 

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 خدایاااا مرسییی بابت همه چی شکرت😍الهی همه ی عاشقارو ب عشقشون برسونو خوشبختشون کن ارزوی همرو براوردع کن ماهم بین اونا