2777
2789

سلام 🤗

اینا تدابیر امنیتی خونه ماست برای مقابله با پشه 🐜(راستی چرا استیکر پشه نداریم؟)

😁 یه درب توری جلو در که باید از ورود پشه ها جلوگیری کنه 😐 ولی درواقع فقط مانع خرج پشه ها میشه 😐

😁 دوتا شوک برقی یکی کوچیک توی پریز یکی بزرگ کنار لامپ که باید پشه ها رو گیر بندازن و بکشن 😐ولی گویا فقط پشه هو رو ماساژ میدن 😐

😁 یدونه هم ازین قرصا که میذارم توی دستگاه و نمیدونم‌کارش چیه 🤔

و در آخر اسپری پشه کش که به اجبار استفاده میکنم 😐

و البته یه مگس کش دستی دارم 😁 ک ازون عکس نگرفتم😐

و حالا نتیجه ای که میگیرم

کل بدن بچه هارو رو نیش زدن 😣

چشم سعید ب حدی باد کرده که ب سختی باز میشه😢

پیشونی عمادم انقد باد کرده بود که حتی حالت چشماش عوض شده بود . الان یکهفته گذشته پیشونیش اینجوریه 😢

بجز اینا دست و پاو لپ و کل بدنشونم کبابه 😭

کسی راهکاری چیزی داره 🤔

(    )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم درگیرم

جایی خوندم کاسه اب بذاری بالاسرت بخوابی پشه سمتت نمیاد حالا میذارم خونه پشه باشه میفته تو اب

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

یه سال ماهم خونمون نوساز بود نمیدونم چرا اون همه پشه داشت رفتم داروخونه یه پماد رولی داد عکس حشره روش داشت ابی بود جلدش میزدم به بدن بچه ها دیگه چیزی نیش نمیزد میگفتن چون بوی بدی میده حیوونا ازش فرار میکنن البته بوشو ما نمیفهمیدیم

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩