2777
2789
عنوان

تدابیر شدید امنیتی تیاسان+عکس+نتیجه😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1619 بازدید | 132 پست
مولتی ویتامین بده به بچه ها پوستشون بوی مولتی میگیره پشه نزدیکشون نمیشه تابستونا ما همگی مولتی ویتام ...

جالب بود.مرسی

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تهرانِ ما داره 😁😁😁

😂😂😂😂

آخه من وقتی میرم شهرستان پیش خانوادم،خودم و بچه هام همین مدلی میشیم.

اما تهران نه.با اینکه در تراس هم توری نداره.

فکر میکنم خونتون ویلاییه و توی حیاط گل و گیاه دارین.درسته؟

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
😂😂😂😂 آخه من وقتی میرم شهرستان پیش خانوادم،خودم و بچه هام همین مدلی میشیم. اما تهران نه.با اینک ...

ویلاییه ولی گل و گیاه نداریم اصلا 😣

ماه پیش رفتیم شهرستان ... بچه ها رو اصلا نیش نزدن 😆 منو کباب کردن 😆

اینجا اونا رو نیش میزنن فقط 😭

(    )

کنار جای خوابشون کلپوره بریزین

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
ویلاییه ولی گل و گیاه نداریم اصلا 😣 ماه پیش رفتیم شهرستان ... بچه ها رو اصلا نیش نزدن 😆 منو کباب ...

واااای چه آشفته بازاریه😃

حتما پماد پیش از گزش رو بگیر.

سعی کن موقع خواب حتما لباس آستین بلند و شلوار بپوشی تنشون.کف دست و پا و صورتشون رو هم پماد بزن.

سلام تياسان جانم

ببخشيد ولى پيشونى عماد خيلى منو  خندوند😂🤦🏼‍♀️

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....