2777
2789
عنوان

خانم ها بگین چه جوابی بدم ؟

216 بازدید | 15 پست

ده سال پیش دختر خاله ام ازم پرسید تو بچه میخوای گفتم اصلا بچه نمیخوام اون موقع نامزد بودم بماند که چه بی پولی ها و مصیبت ها کشیدیم و کسی نفهمید و نخواستیم بفهمن دختر خاله ام تا ازدواج کرد بچه دار شد کلا هم سر مسیله ای با من بهم زد و خیلی پشت سرم حرف زد الان دوباره اشتی کردیم ولی ته دلم نمیبخشمش و باهاش مراوده ای ندارم الان یه پسر دارم هر وقت منو میبینه میپرسیده تو بچه دیگه نمیخوای میگم نه انگار میخواد شاید ده بار اینو میپرسه انگار میخواد مطمین شه 

حالا دیروز منو دیده جلوی همه بهم میگه من ده سال پیش ده بار ازت پرسیدم میخوای بچه ولی تو گفتی نمیخوای ده بار بهم گفتی نمیخوای پس این چیه به پسرم اشاره میکنه یه جواب بدین بگم دهنشو کلا ببنده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با اینا اینجوری برخورد کن 

شماکه نمیخوایی اما بگو چرا سه تا دیگه میخوام بیارم 

هرچقدرم گفت بگو بزار این بزرگ بشه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اخه نمیدونید چه حرصی میخوره انگار میترسه من بچه بیارم اون سرش بیکلاه بمونه

بگو اونموقع مطمئن نبودم همسرم چه جور ادميه بعد از زندگي باهاش فهميدم حيفه اين مرد نمونه از خودش جانشين نداشته باشه خواستم مرد زندگيم دو تا بشن

وا ینی چی  دختر خالت ازاون ادماست که اعصاب خورد میکنن جوابم بدی یه چیز دیگه میگن معلومه هدفش ناراحت کردنته یه جوری باهش رفتار کن و حرف بزن که انگار ناراحت نشدی نزار اون ب هدفش برسه بگو این بچه میوه دلمه نبود چی جوری زندگی میکردم 

راست میگیا

اره عزیزم بزار قشنگ گیج بزنه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
وا ینی چی  دختر خالت ازاون ادماست که اعصاب خورد میکنن جوابم بدی یه چیز دیگه میگن معلومه هدفش نا ...

بیشتر میترسه من بیارم یکی دیگه یا شاید فکر میکنه از رو اون یکی اوردم