2777
2789
عنوان

سونوگرافی NT و انومالی سه ماه اول

46168 بازدید | 32 پست

سلام بچه ها یه سوال دارم من در هفته دوازده هستم و برای غربالگری اول دکترم گفت اول سونو تو انجام بده بعد آزمایش رو سونو نرمال بود و جنس بچه رو هم گفت مگه تو آزمایش خون غربالگری جنسیت معلوم نمیشه ؟ چون هنوز آز خون رو نرفتم بدم ،چند درصد درسته این تعیین جنسیت با سونو؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز سونوی ان تی دادم رو سونو احتمال جنسیت رو داد گفت معلوم نیست دقیق و ازمایش خونمو امروز صبح دادم رکترم اینطور خواست

دومین و قشنگترین اتفاق خوب زندگیم بیفت منتظرتم نی نی کوچولوی من 
عزیزم قبلش به دکترم گفتم گفت کامل ترین غربالگری رو برات می نویسم که جدید اومده و جنسیت رو هم ۹۰% درس ...

پس اون سلفری هستش که دو ونیم میلیون تومنه

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

جنسیت تو سونو مشخص میشه

البته یه آزمایش خون هست که از هفت هفتگی جنسیت رو میگه ولی هزینش خیلی بالا هست و به غربالگری هم ربطی نداره

ولی معمولا جنسیت تو سونو آنومالی قطعی میشه

برا شما قطعی جنسیت رو‌گفت؟؟؟

تو ان تی؟؟

جنسیت چی بود؟؟

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
جنسیت تو سونو مشخص میشه البته یه آزمایش خون هست که از هفت هفتگی جنسیت رو میگه ولی هزینش خیلی بالا ه ...

بله سونو انومالی انجام دادم گفت احتمالا دختره ولی یادم رفت بپرسم چند درصد درسته