2777
2789
عنوان

سونوگرافی NT و انومالی سه ماه اول

| مشاهده متن کامل بحث + 46169 بازدید | 32 پست

خانوما منم هفته ۱۲ هستم میخواستم ببینم اول باید سونو بدم بعد ازمایش؟برای ازمایش هم باید ناشتا باشیم حتما؟میتونم امروز سونو برم فردا صبح ازمایش؟

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله سونو انومالی انجام دادم گفت احتمالا دختره ولی یادم رفت بپرسم چند درصد درسته 

عزیزم آنومالی که برا ۱۸ هفتگی هست

شما الان ان تی رفتی

آها گفته احتمالا

بله تو ان تی احتمال میدن ولی قطعی نیست

برای بعضیا درست در میاد برای بعضی‌ها اشتباه

به منم گفته بود احتمال پسر ولی دختر شد

جایی هم رفته بودم که همه میگفتن تشخیصش ردخور نداره

برا خواهرشوهرم درست در اومد

ولی برا من نه

اینم احتمال داده قطعی نیست

شاید درست باشه

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
خانوما منم هفته ۱۲ هستم میخواستم ببینم اول باید سونو بدم بعد ازمایش؟برای ازمایش هم باید ناشتا باشیم ...

نیازی به ناشتا بودن نیست دکترم گفت اول سونو بده بعد آزمایش خون . 

نیازی به ناشتا بودن نیست دکترم گفت اول سونو بده بعد آزمایش خون . 

مرسی .اخه من دکترم نگفت اول کدومو انجام بدم میترسم اول برم سونو بعد بگن باید اول ازمایش میدادی

مرسی .اخه من دکترم نگفت اول کدومو انجام بدم میترسم اول برم سونو بعد بگن باید اول ازمایش میدادی

نه دکتر سونو هم گفت اوکیه حالا برو آزمایش که من وقت نکردم امروز برم

صددرصد اول باید سونو انجام بشه بعد سونو رو با خودت ببری آزمایشگاه

ناشتا هم مهم نیست

سعی کن همون روز سونو بری آزمایش

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
جدی ؟ خوب پس قطعی نیست مرسی از راهنماییت عزیزم  .

خواهش میکنم عزیزم

من که هفته گذشته باید میرفتم ان تی ولی نرفتم🙄

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
چرا نرفتید شما ؟ 

آخه فایدش چیه که برم؟؟

مثلا بهم بگه بچه مشکل داره درمان که براش ندارن

پس اینقدر هزینه کنم برای چی؟

انشاءالله که سالم باشه

همه چی دست خداست

صددرصد اول باید سونو انجام بشه بعد سونو رو با خودت ببری آزمایشگاه ناشتا هم مهم نیست سعی کن همون رو ...

عصرم انجام میدن بنظرت؟

آخه فایدش چیه که برم؟؟ مثلا بهم بگه بچه مشکل داره درمان که براش ندارن پس اینقدر هزینه کنم برای چی؟ ...

آره خوب اما من چون استرس دارم فکرم مشغول می شه انجام  میدم.