2777
2789
عنوان

اگه طرفتون ازتون بپرسه چرا اینقدر دوستم داری چی میگید؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6305 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید اگه میشه بگو امضات یعنی چی؟

عزیزم من اصلا دلم نمیخواست ازدواج کنم و بچه دار بشم ولی وقتی اقدام کردم و حس کردم که تو وجود من یک موجود جدید هست کلی حس خوب ایجاد شد برام 😉

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

ولی اگه به شوخی بپرسه چرا منو انتخاب کردی میگم چون اسکولی😂😂😂😂

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
عزیزم من اصلا دلم نمیخواست ازدواج کنم و بچه دار بشم ولی وقتی اقدام کردم و حس کردم که تو وجود من یک م ...

خب چه ربطی به داداشت داره؟

و اینکه الان راضی هستی از زندگی و همسرت؟

خدایا ممنونم بابت همه چی❤❤❤

خخخخ شوهرم هیچوقت اینو از من نمیپرسه! همیشه میپرسه چرا من اینقد دوست دارم  

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

خب چه ربطی به داداشت داره؟ و اینکه الان راضی هستی از زندگی و همسرت؟

اهان منظورت درباره من فکر کروم امضا من میگی هیچی داداشم عاشق  یک دختر توفامیلمون شده بود که الان خواهرشوهرم هست بعد چون خانواده شوهرم خیلی پولدارن و شوهرمم من میخواست ولی من محل نمیدادم به داداشم گفت بود اگر کیانا میخوای باید سونیا رو راضی کنی زنم بشه و چون خیلی پولدار هستن خانواده امم مجبورم کردن 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
اهان منظورت درباره من فکر کروم امضا من میگی هیچی داداشم عاشق  یک دختر توفامیلمون شده بود که الا ...

امیدوارم الان از همسرت و زندگیت راضی باشی

و قدوم بچه ات پر خیر و برکت باشه⁦❤️⁩

خدایا ممنونم بابت همه چی❤❤❤
من که هربار میپرسه میگم اجبار دیگه مجبورم کردی 😔

بدیش اینه میگفت من بدم من فلانم تو چرا اینقد دوسم داری منم گفتم شاید چون بدی دوست دارم بعدم شکلک خنده اخه جوابی نداشتم من برا این سوال مخصوصا خودشو بد بدونه اصلا جوابی ندارم جز اینکه دیگه محل ندم و نرم سمتش باعث میشه سرد شم 😑

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 
میگم چون نفسی شوهرم رو میگم البته

اگه بگه منکه خیلی بدم من کاری نکردم و فلان چی ؟

بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق 
اگه بگه منکه خیلی بدم من کاری نکردم و فلان چی ؟

اگ اینارو گف توام هندونه بذار زیر بغلش بهش بگو من انقده دوست داااااارم ک اگ بد هستی من بدیاتو نمیبینم😆😆😆😆

اگ راضی هستید بادلای پاکتون برا حفظ ابروم یدونه صلوات بفرستید😘😍وا من گذاشتم Ana joon چطور اون b سیو شده😄😂
اگ اینارو گف توام هندونه بذار زیر بغلش بهش بگو من انقده دوست داااااارم ک اگ بد هستی من بدیاتو نمیبین ...

خخخ من گفتم نمیدونم چرا شاید چون خیلی بدی دوست دارم 😂 .لهش کردم تا باشه از این حرفا نزنه خخخخ 

برا امضاتم صلوات فرستادم عزیزم 

خخخ من گفتم نمیدونم چرا شاید چون خیلی بدی دوست دارم 😂 .لهش کردم تا باشه از این حرفا نزنه خخخخ  ...

بیچاره تا این باشه دیگ از این سوالا ازت نمیپرسه😂😂😂

مردا کلا دوست دارن انرژی مثبت بهشون انتقال کنی وازشون تعریف کنی

از بس خودخواهن😄😄😄😄😏😏

مرسی گلم بابت صلواتی ک فرستادی

منم براحاجتت فرستادم انشالله ک حاجت روا بشی🌹🌷

اگ راضی هستید بادلای پاکتون برا حفظ ابروم یدونه صلوات بفرستید😘😍وا من گذاشتم Ana joon چطور اون b سیو شده😄😂