الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب چه ربطی به داداشت داره؟ و اینکه الان راضی هستی از زندگی و همسرت؟
اهان منظورت درباره من فکر کروم امضا من میگی هیچی داداشم عاشق یک دختر توفامیلمون شده بود که الان خواهرشوهرم هست بعد چون خانواده شوهرم خیلی پولدارن و شوهرمم من میخواست ولی من محل نمیدادم به داداشم گفت بود اگر کیانا میخوای باید سونیا رو راضی کنی زنم بشه و چون خیلی پولدار هستن خانواده امم مجبورم کردن
_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
بدیش اینه میگفت من بدم من فلانم تو چرا اینقد دوسم داری منم گفتم شاید چون بدی دوست دارم بعدم شکلک خنده اخه جوابی نداشتم من برا این سوال مخصوصا خودشو بد بدونه اصلا جوابی ندارم جز اینکه دیگه محل ندم و نرم سمتش باعث میشه سرد شم 😑
بلاخره حاجتمو از شهدا میگیرم 😍😚 اللهم صل علی محمد و آل محمد هدیه به روح پاک همه ی شهدای در راه حق