2777
2789

سلام...دنبال روانپزشک خوب برای درمان وسواس فکری و افسردگی و اضطراب هستم در تهران..اگه میشناسید لطفا معرفی کنید..ممنون

اگه کسی هیپنوتیزور خوب میشناسه بگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین وسواس فکری 99 درصد به خاطر منزوی بودنه 

باید برنامه ی پیاده روی داشته باشی

بیشتر در جمع باشی 

هم صحبت داشته باش مثلا شب ها سریال تماشا کن یا یه هم صحبت 

مطالعه و حفظیانت درسایی که دوست داری هم زیاد بخون

اینا بهترین راهه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
وای خیلی بده😥منم قبلا این مشکلو داشتم

چیکار کردی خوب شدی شوهر من داره البته نوع خفیفش

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
چیکار کردی خوب شدی شوهر من داره البته نوع خفیفش

وسواسش رو چیه؟مرگ خودش یا طرافیان؟بیماری؟

من فقط به خدا اعتماد کردم زیاد ایت الکرسی و قرآن خوندم خلاصه الی لاییک تبدیل شد به ی معتقد

داری کجا میری آرامشم که صد جا بد در رفت آمارشم
وسواسش رو چیه؟مرگ خودش یا طرافیان؟بیماری؟ من فقط به خدا اعتماد کردم زیاد ایت الکرسی و قرآن خوندم خل ...

به وسیله وسواس داره میدونی یه جورایی بیش از حد منظمه این منو اذیت میکنه خودشم همینطور

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

من رو مرگ اطرافیانم خیلی وسواس دارم داره می‌گشتم این فکر و خیالات 😢

احمق بی سواد شاید روزیبتواند حقیقت را درک بکند؛ولی احمق با سواد،هرگز نمی تواند حقیقت را بفهمد...!چون خیال می کند دانا است...