2777
2789
عنوان

سلام دنبال روانپزشک برای وسواس فکری هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 14960 بازدید | 52 پست
بخدا از بهمن پارسال تا الان یه روز نبوده بدون درد و مرض نباشم.داغون شدم.دردای عجیییب.دردای مبهم

درکتون‌میکنم.دیگه ی جوری شده که اطرافیانم‌میگن باز ی چی جدید پیدا کردی.ولی واقعا دست خودم نیست.

به وسیله وسواس داره میدونی یه جورایی بیش از حد منظمه این منو اذیت میکنه خودشم همینطور

آها اینطوری؟من ترس و استرس از دست دادن خانوادمو داشتم

داری کجا میری آرامشم که صد جا بد در رفت آمارشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها اینطوری؟من ترس و استرس از دست دادن خانوادمو داشتم

وای چه بد 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
درکتون‌میکنم.دیگه ی جوری شده که اطرافیانم‌میگن باز ی چی جدید پیدا کردی.ولی واقعا دست خودم نیست.

منم اطرافیانم ازم زده شدن.شوهرم میگه تو هیچوقت سالم و شاد نبودی همش یه چیزیت هست.خانوادم با ناراحتی و غضب دعوام میکنن .ولی بخدا از خودم درنمیارم.

البته همیشه یه ادم استرسی و جوشی و ترسو و بی اعتماد بنفس بودم.همیشه بدترین اتفاقا میاد توو ذهنم.منفی ترینا.

ولی از تقریبا یکماه قبل که زبونم مشکلدار شده بود و نمونه برداری کردم به خودم قول دادم دیگه به چیزای منفی فکر نکنم و دنبال مریضی توو خودم نگردم.ولی انگار بدنم به مریض بودن عادت کرده.بخدا یک روزم نبوده که درد و مشکلی توو بدنم وجود نداشته باشه.

خانم دکتر نیوشا محمدی خیلی خوب هستند ...اخلاقشونم عالیه...توی نت سرچ کنید آدرسشون رو میاره...

ممنون عزیزم شما خودتون بهش مراجعه کردی؟

اگه کسی هیپنوتیزور خوب میشناسه بگه
ممنون عزیزم شما خودتون بهش مراجعه کردی؟

سلام...ایشون فقط یک سال شهر ما بودن و بعد رفتن...بله من چندبار رفتم پیششون ولی متاسفانه رفتن تهران و منم نمیتونم بیتم تهران و دکتر دیگه ای رفتم ولی انصافا ایشون عالی بودن

سلام...ایشون فقط یک سال شهر ما بودن و بعد رفتن...بله من چندبار رفتم پیششون ولی متاسفانه رفتن تهران و ...

خب مشکلتون چی بود؟ابوالفضل احیایی هم شنیدم خوبه توی تهران

اگه کسی هیپنوتیزور خوب میشناسه بگه
آخی عزیزم..پس هم دردیم..دکتر خوب پیدا کردن هم یه کم سخت شده

من الان رفتم پیش خانم مریم سبز آبادی ولی زیاد از اخلاقشون خوشم نیومد اصلا برای من وقت نزاشتن البته قضاوت نمیکنم شاید برای درمانم بهترین باشن ولی خانم نیوشا محمدی ی چیز دیگه ای بودن