2777
2789
عزیزم نگران نباش، منم با اولین اقدام باردار شدم اما هفته ۱۲ سقط شد. یک سال بعد دوباره اقدام کردم و ب ...

آخه من مشكل انعقادي دارم تازه جواب آزمايش سقطمو گرفتم خيلي نگرانم سه شنبه بايد برم پيش دكترم ببينم چي ميگه اجازه ميده ماه بعد باردار بشم يا نه علت سقط ني نيمم به خاطر همين مشكل انعقاد خونم بوده. ايشالله كه به زودي خدا بهم يه بچه سالم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه من مشكل انعقادي دارم تازه جواب آزمايش سقطمو گرفتم خيلي نگرانم سه شنبه بايد برم پيش دكترم ببينم چ ...

انشاالله. منم علت سقطم نامشخص بود اما دکترم برای بارداری دوم اسپرین داد، احتمالا در مورد شما هم اسپرین میدن

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
منم همون ماه اول باردار شدم ولي چه فايده ني نيم رشد نكرد و سقط كردم😞😞دوباره ماه بعد اقدام ميكنم اگ ...

ای باباااا چه بد....چند هفتت بود؟؟؟ایشالا این سری میشی و سالم بدنیا میاریش...خبرشو به ما بده حتما عزیزم

ای جان چه خوب...شما خودت چی؟؟؟

من که ۱۱ ساله منتظرم نمیشه.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
ای باباااا چه بد....چند هفتت بود؟؟؟ایشالا این سری میشی و سالم بدنیا میاریش...خبرشو به ما بده حتما عز ...

تو ٦ هفته و دوروز رشدش متوقف شد و ديگه قلبش تشكيل نشد چون خونم لخته ميشد و به جنين خوب خون نميرسيد رشد نكرد بچه م و مرد😞😞ولي من تا ١٠ هفته هم منتظر موندم كه شايد قلبش تشكيل بشه بهد از ١٠ هفته هم رفتم سونو گفتن بايد سقط كني همونطور تو ٦ هفته و دوروز مونده. 

ايشالله اگه باردار بشم حتما بهترن خبر ميدم فقط واسم دعا كنين منم زودتر يه ني ني داشته باشم خونمون از اين سوت و كوري دربياد من و شوهرم عاشق بچه ايم😢😢