2777
2789
عزيزدلم ANA هم مربوط به ژنتيك و تشخيص مشكلات خود ايمني هس آزمايشايي كه واسه منم نوشت دكترم واسه تشخي ...

Anaب تنهایی چند تومن شد برا شما

استقلال جونمه ...ابی رنگه خونمه...
شما دلیل سقطت ایست قلبی بود چیکار کردی تو بارداری دومت ک اونجوری نشد دوباده شکرخدا

دلیلش معلوم نشد. کاری نکردم، ولی بارداری دوم چندتا دکتر بهم پیشنهاد دادن آسپرین بخورم. که خوردم.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Anaب تنهایی چند تومن شد برا شما

واسه من فقط ANA نبود ١٥ مورد ديگه هم بود كل آزمايشم شد يك ميليون و سيصد يعني هرچي آزمايش مربوط به سقط بودو انجام دادم شد يك و سيصد كه البته بيمه تكميلي داشتم و رايگان انجام دادم

ممنونم عزيزم. ايشالله هرچه زودتر اين ماه ها رو بگذروني و ني نيتونو بقل بگيرين. قلبش تشكيل شده؟؟

بله عزیزم تشکیل شده

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
خداروشكر. منم امروز رفتم دكتر بهم قرص آسپرين داد و گفت تو از ماه ديگه ميتوني اقدام كني و وقتي فهميدي ...

به سلامتی گلم ان شالله موفق باشی پشت بازو و پشت ران پات هم می تونی من که شوهرم یاد گرفته برام می زنه سعی کن خودت یا شوهرت یاد بگیرید سوال دیگه داشتی در خدمتم

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐