2777
2789
منم يه بار اين ماه اقدام داشتم و 4 خرداد موعدمه بنظرتون امكان داره باردار بشم؟ 5 ماه پيش يه سقط داش ...

الان زوده واسه نظر دادن ولی اگه دارو مصرف کردی احتمالش قویه که باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نگران نباشیا منم تو ۱۵ هفتگی سقط کردم  باردار شدی باید هپارین بزنی بنظرم من ک الان میزنم ا ...

خيلي آزمايشاي زيادي نوشته از تيروئيد و ANA و پرولاكتين و خيلي چيزاي ديگه هيچ مشكلي ندارم فقط همين MTFHR C667t جلوش نوشته هموزيگوت كه تو اينترنت سرچ كردم گفتن مشكل انعقاديه حالا سه شنبه بايد برم دكتر

پریودهام کلا هی عقب میزنه چی مصرف کنم بنطرتون که منظم بشه دوستان هم اگه راهکاری میدونن لطفا بگن ممنو ...

ما نمیتونیم سرخود دارو تجویز کنیم ولی من چند جا دیدم دوفاستون زیر نظر پزشک واسه تنظیم عادت مصرف میشه

اصلا نگران نباشیا منم تو ۱۵ هفتگی سقط کردم  باردار شدی باید هپارین بزنی بنظرم من ک الان میزنم ا ...

شما هم الان باردارين عزيزم؟؟ اگه هستين چند هفتتونه؟؟ هپارينو بايد هرروز بزنيم؟؟

خانمی ANA چه آزمایشیه ؟ برا منم نوشته این آزمایشو 

عزيزدلم ANA هم مربوط به ژنتيك و تشخيص مشكلات خود ايمني هس آزمايشايي كه واسه منم نوشت دكترم واسه تشخيص بيماري هاي خودايمني و انعقادي بود 

شما هم الان باردارين عزيزم؟؟ اگه هستين چند هفتتونه؟؟ هپارينو بايد هرروز بزنيم؟؟

بله باردارم هفته ۹ بله هروز باید بزنی

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
عزیزم نگران نباش، منم با اولین اقدام باردار شدم اما هفته ۱۲ سقط شد. یک سال بعد دوباره اقدام کردم و ب ...

شما دلیل سقطت ایست قلبی بود چیکار کردی تو بارداری دومت ک اونجوری نشد دوباده شکرخدا

استقلال جونمه ...ابی رنگه خونمه...
منم ماه اول باردار شدم ولی متأسفانه یک هفته بعد از تشکیل قلبش مرده بود تو شکمم و سقط شد 

شما دنبال دلیل سقطت رفتی برو ازمایش ایمنی و انعقادی

استقلال جونمه ...ابی رنگه خونمه...