2777
2789

بسلامتی همه زندونیای اسلام صلوات بفرس  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه ربطي به ماش داشت🤔🤔🤔

امضاشو بخون😂😂

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

نمیدونم . به اندازه بریز جوری که فقط بپزه نه خاصیت ماش خورد اب اضافه نره . گوجه رو تفت بده با ادویه و پیاز و یه کوچولو رب گوجه  اب بریی ز بعد برنج و ماشت اضافه کن دمپختش کن . کمی تندم باشه بهتره . نوش جونت .

اللهم اغفرالی الذوب التی تحبس الدعا 
نمیدونم . به اندازه بریز جوری که فقط بپزه نه خاصیت ماش خورد اب اضافه نره . گوجه رو تفت بده با ادویه ...

مرسی وقت گزاشتی💗💗💗

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

بستگی به جنس ماش داره،اگه از قبل خیس شده باشه کمتر میشه، ما محلی میخریم نه از این بسته بندیا،زود میپزه، اگه خیس خورده باشه نیم ساعت یا چهل دیقه

🌹❤️برای سلامتی و ظهور آقا صاحب الزمان" عج" صلوات میفرستی؟❤️🌹 ممنونم