2777
2789
عنوان

لطفا فقط مذهبیا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6289 بازدید | 218 پست
نه عزیزم...تو نت بزن معنی اسمه حنانه رو نوشته ،نالان،ناله کننده

نه عزیزم توی تفاسیر قرآن معنی حنان عطوفت و مهربان اومده و یکی از صفت های خداست در دعای زیبای جوشن کبیر. یا حنان و یا منان ... 

صفتی هم که به ستون داده شده نالیدن به خاطر عطوفت و مهربانی بوده. نه این که صرفا به معنای ناله کردن باشه. 

من خیلی تحقیق کردم. 

ترک جان عزیز بتوان گفت / ترک یار عزیز نتوانیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به نظرم این اسم رو انتخاب نکن. پسفردا بزرگ میشه دوستاش به خاطر قدیمی بودن اسمش مسخره اش میکنن ...

دقیقا 

من ابجیه دوستم اسمش بتول بود طفلی تو مدرسه از بس اذیتش میکردن به دروغ میگفته این اسم شناسنامه ایمه تو خونه منو غزل صدا میکنن شماهم غزل صدا کنید

👄💄👠
حنانه دوتا معنی داره معنی لغویش ناله کننده معنی معنویش بسیااااار مهربان میشه 

معنی لغویش نیست. اصطلاحیه که اعراب به اون ستون دادن که به خاطر دلتنگی و از روی مهربانی از دوری پیامبر ناله سر میداده. 

حنانه نام عربی هستش و زبان عربی خیلی پیچیده و گسترده س. 

ترک جان عزیز بتوان گفت / ترک یار عزیز نتوانیم
نه عزیزم توی تفاسیر قرآن معنی حنان عطوفت و مهربان اومده و یکی از صفت های خداست در دعای زیبای جوشن کب ...

نه ،مسجد حنانه در نجف،جایی که سر امام حسین یه شب در اون مکان بوده ،و زمین ناله و گریه کرده،بعدها در اون مکان مسجدی ساخته شده و اسمشو گذاشتن مسجد حنانه...حنانه یعنی ناله کننده

چرا فکر میکنین اسمشو دوست نخواهد داشت، اسم من فائزه است، به نظر اونایی که طاهره قدیمیه فائزه هم قدیمیه تازه تو فامیلمون هیچ کس جز من فائزه نیست( فکر کنم چون هیچ کس دوست نداره) ولی من اسمم رو خیلی دوست دارم ، هر وقتم قران می خونم و آخر آیه نوشته هم الفائزون کلی خوشحال میشم.

میگم اون موقع ها اون اسما رو زیاد میذاشتن...الان دیگه نه....اسم دختر باید زیبا باشه....حس خوب بهش بد ...

خب عزیزم زیبایی اسم رو هر کس یه چیز میدونه شما گل دوست داری من اسم ائمه رو اینکه بچه بعدا خوشش بیاد یانه هم مربوط به تربیت خانوادگیش میشه اگه خانواده اسمشو تحسین کنن یا از صاحب اسمش براش بگن خوب طبیعیه خودش ازش دفاع میکنه دلیل نداره به خاطر اینکه بعدا مسخره نشه اسمای دیگه بذاریم کسی که بخواد مسخره کنه میکنه حالا هر اسمی باشه

مادرم با حجابم میگذارم مرهمی بر زخم تو...

بنظرم رو اسم تجدید نظر کن بعد باید جوابگو بچت باشی .حضرت فاطمه این همه لسم داره حالا چرا این! یکمم ب بچه بها بدید فقط خودتونو نبینید.

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
بچه هاااااا اگر الان یکی پریود بشه،میتونه غذا بخوره یا دیگه صبر کنه تا افطار؟؟؟  اخه الان چ وقت ...

بله عزیزم بخور

من شنیدم کراهت یا گناه داره اگر نخوری.البته فقط شنیدما نمیدونم موثق هست یا نه.

من سالای پیش یه بار نیم ساعت مونده به اذان یه بارم حدود 2 ساعت مونده به اذان پریود شدم!

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...