2777
2789
عنوان

لطفا فقط مذهبیا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6292 بازدید | 218 پست
نه ،مسجد حنانه در نجف،جایی که سر امام حسین یه شب در اون مکان بوده ،و زمین ناله و گریه کرده،بعدها در ...

عزیزم شما منبعت اینترنته. 

من رفتم سوال کردم. تحقیق کردم توی تفاسیر قرآنی. 

ترک جان عزیز بتوان گفت / ترک یار عزیز نتوانیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار فاطیما

هم مذهبیه هم خوش آهنگ هم امروزی.

فک کن یکی هم سن و سال خودمون که بیست و چهار پنج سالمونه اسمش فضلی یا قمرتاج باشه.

خوب این اسما هم معنیشون خوبه. اما به سن ماها نمیخوره.

یه دوست داشتم اسمش شمسی بود. طفلک خیلی اذیت بود‌ . ماها صداش میزدیم شمیس. خودش خواسته بود

لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*  

اسم دخترم فاطمه س.بسیار من وهمسرم مذهبی هستیم ولی بخاطر جو جامعه حاضرنیستم اسم دخترم رو درسال ۹۸ طاهره بذارم.به آینده هم فکر کنید.مثا اینه که اسم شخصی که ۳۰ سال پیش نسا بوده الان زشت نیست؟؟؟

حال خوبتان را نه از کسی طلب کنید ونه برایش به این وآنور بزنید ونه حتی منتظر معجزه باشید.قدری تلاش برای داشتنش کافی است.این شمایید که میتوانید روحتان را مملو از آرامش کنید  

مطهره هم خوبه ولی من تلفظ طاهره رو بیشتر دوست دارم ، مطهره لقب حضرت فاطمه است ولی طاهره از اسامی حضرته

به حانیه هم فکر کردم ، اون هم لقب حضرت فاطمه است معنیش هم خوبه شاید جدید تر هم باشه، ولی فکر میکنم قداست اسم طاهره بیشتره. 

مررررسی دعا کن نشم...اومدم دراز کشیدم زیر پتو که نیاد خخخخ

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
عزیزم شما منبعت اینترنته.  من رفتم سوال کردم. تحقیق کردم توی تفاسیر قرآنی.

نه عزیزم...مه ده روز پیش از سفره کربلا برگشتم...مسجد حنانه هم رفتم،اونجا برامون توضیح دادن دلیله نامگذاریه این مسجدو

شما هم بخشاینده بدون ،من ناله کننده...

مطهره هم مثل اونه ولی الان خیلی مد شده،،تازه اگه طاهره دوست داریم ب کسی مربوط نیس مهم خودتونید،نترس تا بچتم بزرگ شه دوباره مد شده اسمش😃

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

۱ـ سیّدة : بانو
۲ ـ انسیّةحوراء : انسان بهشتی
۳ ـ نوریّة : موجودی از حقیقت نوری
۴ ـ حانیّة : دلسوز فرزندان
۵ ـ عُذراء : دوشیزه
۶ ـ کریمة : بزرگوار
۷ ـ رحیمة : با محبت ومهربان
۸ ـ شهیدة : شهید شده
۹ ـ عفیفة : پاکدامن
۱۰ ـ قانعة : کم توقع
۱۱ ـ رشیدة : کامل
۱۲ ـ شریفة : شرافتمند
۱۳ ـ حبیبة : دوست وبا محبت
۱۴ ـ محترّمة : گرامی و مورد احترام
۱۵ ـ صابرة : پایدار
۱۶ ـ سلیمة : سالم، اهل سازش، بی عیب ونقص
۱۷ ـ مکرمة : بزگوار وگرامی
۱۸ ـ صفیّة : برگزیده
۱۹ ـ عالمة : دانشمند
۲۰ ـ علیمة : دانا
۲۱ ـ معصومة : نگهداشته شده،بی گناه
۲۲ ـ مغصوبة : ربوده شده،کسی که حقش غصب شده
۲۳ ـ مظلومة : ستمدیده
 ۲۴ ـ میمونة : خوش یمن وبابرکت
25 ـ منصورة : یاری شده ، خداوند او را یاری کرده است
۲۶ ـ محتشمة : با حشمت و احترام
 ۲۷ ـ جمیلة : زیبا
۲۸ ـ جلیلة : بزرگ
۲۹ ـ معظّمة : احترام گذاشته شده ، گرامی
۳۰ ـ حاملة البلوی بغیر شکوی : بلا کش نستوه بی شکوه و شکایت
۳۱ ـ حلیفة العبادة و التقوی : قسم خورده ی پرستش و پرهیزکاری
۳۲ ـ حبیبة الله : محبوب خدا
۳۳ ـ بنت الصّفوة : دخترِ برگزیده
۳۴ ـ رکن الهدی : پایه ی هدایت
۳۵ ـ آیة النّبوّة : نشان نبوّت
۳۶ ـ شفیعة العصاة : شفاعت کننده ی گناهکاران
  ۳۷ ـ اُمّ الخیرة : مادر نیکوکاران
۳۸ ـ تفّاحة الجنّة : سیب بهشتی
۳۹ ـ مطهرة : پاکیزه شدن
۴۰ ـ سیدةالنساء : بزرگبانویزنان
۴۱ ـ بنت المصطفی : دختر حضرت مصطفی(ص)
۴۲ ـ صفوة رّبّها : برگزیده ی پروردگار
۴۳ ـ موطن الهدی : جایگاه هدایت
۴۴ ـ قرّة العین المصطفی : نور چشم پیامبر اکرم(ص)
۴۵ ـ بضعة المصطفی : پاره ی تن پیامبر(ص)
۴۶ ـ مهجة المصطفی : خون زندگی قلب مصطفی(ص) ، آخرین قطرات خون در قلب که موجب ادامه ی حیات است
۴۷ـ بقیّة المصطفی : بازمانده ی حضرت رسول(ص)
۴۸ ـ حکیمة : با حکمت و دارای فهم و ادراک حکیمانه
۴۹ ـ فهیمة : با فهم
۵۰ ـ عقیلة : خردمند