2777
2789
عنوان

لطفا فقط مذهبیا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6289 بازدید | 218 پست

ببین خانومی اسم حسین قشنگه

درمورد اسمی که برای دخترتون انتخاب کردین همه دلایلتون بجا ولی احتمال اینکه دخترتون وقتی بزرگ شد اسمشو زیاد دوس نداشته باشه بیشتر از اینه که دوس داشته باشه.من یه اسم قرآنی با معنی بسیار زیبا بهتون پیشنهاد میدم اگر دوس دارین بهش فکر کنین

طهورا

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اطهر اسم نیستا

پس چرا ما تو فامیل چندتا داریم  

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)

عزیزم منم حتما برای بچم اسم مذهبی و اسم ائمه رو انتخاب میکنم. ولی باید حواست به این باشه که اون بچه تا سالها قدرت دفاع از خودش نداره و ممکنه مورد هجمه و مسخره قرار بگیره و اسم خودشو دوست نداشته باشه. 

مثلا به جای طاهره میتونی بذاری مطهره. 

بازم هرچی نظر خودتونه. 

ترک جان عزیز بتوان گفت / ترک یار عزیز نتوانیم

حنانه دوتا معنی داره معنی لغویش ناله کننده

معنی معنویش بسیااااار مهربان میشه 

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل
معني خوبي داره عزيزم، اسم ستوني هست كه پيامبر توي مسجد هميشه بهش تكيه مي داد وقتي خبر فوت پيامب ...

فکرکنم درخت بوده که بهش تکیه میدادن بعد فوت پیامبر ناله میکرده

مادرم با حجابم میگذارم مرهمی بر زخم تو...

اینم درنظر داشته باش که روحیه دختر با پسر فرق میکنه اگه دختردار شدی و بعدها دخترت از اسمش سرافکنده بود و خجالت کشید خیلی بیشتر ناراحت میشی بهتره اسمای مذهبی و بروز بزاری