2777
2789
عنوان

بچه ها تو رو به حق این وقت اذان برام دعا کنید خدا بهم نگاه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام امیدوارت کنم بعدناامیدبشی ولی منم سرپسرم چندروزقبل موعدلک دیدم ولی بیبی چندروزبعدموعدهاله ان ...

انشالله ولى همش با خودم ميگم يعنى برا منم ميشه يعنى امکان داره خسته شدم از بيبى هاى منفى. شما سر پسرت قبل موعدتم بيبى زده بودى ک منفى شه؟ يا همون بعد موعد زدى فقط؟ برا پسرارو ميگن ديرتر نشون ميده

مهسا جان منم چهارشنبه شب و پنجشنبه شب لک خيلى کم قهوه اى ديدم دوشب پشت هم ک روز 20 و 21  پرى مي ...

خیلی بده اصلا دیگه هر اتفاقی برام میفته سمت بیبی چک نمیرم ازین لکای الکی زیاد دیدم، تو اول راهی عزیزم. تا یکسال طبیعیه. انشالله ب حق این ماه مبارک بی درد سر و زود مامان میشی.برای منم دعا کن. این لکها بعضی وقتا لکهاییه که بر اثر پریود قبلی مونده تو رحم میاد. خودتو ناراحت نکن. 

کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠
انشالله ولى همش با خودم ميگم يعنى برا منم ميشه يعنى امکان داره خسته شدم از بيبى هاى منفى. شما سر پسر ...

نه نزدم ولی اگرم میزدم منفی میشدچون چندروزبعدموعدهم که هاله انداخت خیلی خیلی کم رنگ بودناامیدنشوخدابزرگه ان شاالله دامنت سبزمیشه 

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
فردا و پس فردا هم امتحان کن انشاءالله که بارداری انشاءالله که به حق جد مادرم بارداری و پریود نمیشی

نه فردا امتحان نميکنم حوصله بيبى هاى منفى رو ندارم نا اميدم ميکنه روحيمو بهم ميريزه سه شنبه چهارشنبه تاريخ پريودمه اگ نشدم و عقب افتاد بعد دوسه روز ميذارم اگ شدمم ک هيچ.مرسى از دعات عزيزم.انشالله خدا تو اين ماه عزيز حاجت منم براورده کنه

خیلی بده اصلا دیگه هر اتفاقی برام میفته سمت بیبی چک نمیرم ازین لکای الکی زیاد دیدم، تو اول راهی عزیز ...

اوهوم الکى اميد دادم ب خودم فقط.مرسى گلم انشالله جفتمون ب حاجت دلمون برسيم و مامان شيم 

بعد اخه اون لک هارو ديدم پريود هم نشدم هنو پس اون لکا چى بود اخه ديروز از صب سمت چپ پايين شکمم درد م ...

انشااله که بارداری. شاید زود بیبی چک گذاشتی،درصد اشتباه بیبی چک هم زیاد میتونه باشه. چند روز صبر کن دوباره بزن انشالله بارداری عزیزم

کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠
نه فردا امتحان نميکنم حوصله بيبى هاى منفى رو ندارم نا اميدم ميکنه روحيمو بهم ميريزه سه شنبه چهارشنبه ...

انشالله دامن شماهم سبز بشه دوست خوبم،خدا یه نی نی تپل مپل زود زود بزاره تو بغلت،انقدر ناامید نباش زوده واسه بی بی چک،منم قبل موعدم لک بینی داشتم یکم،تازه من ۱۵ روز بعد ازاینکه عقب اتداختم بی بی زدم وحامله بودم اصلا هم فکرنمیکردم حامله باشم خیلی ریلکس بودم