2777
2789

وای باورم نمیشه هر روز زن های بیشتری رومیبینم باوجودهمسر بازم دوست پسردارن.. 

تقریبا نصف کسایی که میشناسم این شکلین

واقعا نمیترسن؟ نمیترسن شوهرشون بفهمه؟ 

چقدر جرأت دارن اینا... و واقعاچه کار زشت واشتباهی

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

مردا رو چرا نمیگین؟

الان دنبال زن ومردی؟ 

اینکار از ریشه واساس اشتباهه

چه مردچه زن

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوتا از اطرافیانم رسوا شدن ابروشون رف،یکیشون ک خودکشی کرد مرد

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

نمیدونم

دانشجوی روانشناسی هستم 2 سال سابقه فیتنس، 1 سال ایروبیک و در حاضر تکواندوکارم. وزن اولیه در سال 402، 98کیلو وزن الانم 70 کیلو قدم 170 وزن هدف 62 کیلو کاربری که داری امضام میخونی برات آرزوی آرامش و سلامتی دارم 😍

فکر کنم بهتر باشه محیط زندگی و اطرافیانت رو عوض کنی چون من یه مورد هم ندیدم که خانم متاهل درگیر مردای دیگه باشه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خدا یا آدم های خیانتکارو هدایت کنه یا از رو زمین برشون داره

چه مرد چه زن🥸

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

الان دنبال زن ومردی؟ اینکار از ریشه واساس اشتباههچه مردچه زن

اره ولی بهتر بود تو عنوان هردوشو قید میکردی

ن یکیشو

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید معجزه بشه