مهساااابانو مدیر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 284 عنوان بچه ها تو رو به حق این وقت اذان برام دعا کنید خدا بهم نگاه کنه | مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 57 پست دیگه از هر چی قرص و آزمایش و دکتر و بیبی چکه خسته شدم. افسرده شدم، تو رو خدا دعا کنید خدا دامن منم سبز کنه. میترسم از اینکه بچه دار نشم.پشت این باردار نشدن من کلی داستان و دعوا هست از طرف شوهرم 😭 کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠 1398/02/21 | 04:44 20 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهساااابانو مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 284 به حق سه ساله ارباب ان شاالله این ماه رمضان دست خالی بر نگردی از پیش خدا یه پسر کاکل زری بده ... مرسی دگرت بگردم الهی آمین کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠
ساراخانومى عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 224 مهسا جان منم چهارشنبه شب و پنجشنبه شب لک خيلى کم قهوه اى ديدم دوشب پشت هم ک روز 20 و 21 پرى مي ... بعد اخه اون لک هارو ديدم پريود هم نشدم هنو پس اون لکا چى بود اخه ديروز از صب سمت چپ پايين شکمم درد ميکرد.واقعا اميدوار بودم برا باردارى ولى حيف.دوستام ميگن زود بيبى زدى ولى ادم اگ حامله باشه زودم بزنه بايد نشون بده حداقل هاله بندازه
mahastiiiii عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 3781 انشاءالله که به حق آبروی خانم فاطمه زهرا هر چه زودتر باردار میشی گلم جولیا78 عاشقتم 😍😚
مهساااابانو مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 284 آخی ایشالا خدا نگاهت کنه بحق این ماه عزیز و باردار بشی برات صلوات فرستادم توام دعام کنی مرسی فدات شم الهی همه حاجت روا شیم❤️❤️❤️ کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠
مهساااابانو مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 284 انشاءالله که به حق آبروی خانم فاطمه زهرا هر چه زودتر باردار میشی گلم مرسی قشنگم الهی آمین کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠
مهساااابانو مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 284 انشاالله به حق بزرگی خدا صاحب فرزند سالم و صالح بشی الهی امین مرسی قربونت بشم الهی آمین کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠
mahastiiiii عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 3781 بعد اخه اون لک هارو ديدم پريود هم نشدم هنو پس اون لکا چى بود اخه ديروز از صب سمت چپ پايين شکمم درد م ... عزیزم پریودت عقب افتاده؟ جولیا78 عاشقتم 😍😚
مهساااابانو مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 284 انشالله زودی نی نی دار میشی ❤ الهی آمین. مرسی عزیزم کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠
نیلوفرابیghasedak1 عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 1867 مهسا جان منم چهارشنبه شب و پنجشنبه شب لک خيلى کم قهوه اى ديدم دوشب پشت هم ک روز 20 و 21 پرى مي ... نمیخوام امیدوارت کنم بعدناامیدبشی ولی منم سرپسرم چندروزقبل موعدلک دیدم ولی بیبی چندروزبعدموعدهاله انداخت اونم درحدتوهم ولی بارداربودم ان شاالله شماهم بارداری 🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
عاطیatijoon عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 21142 الهی آمین. مرسی عزیزم ❤😍 خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
_banooo_mohi_ عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 419 توکلم بر خداست کاری جز این نمیشع کرد گلم❤ کاش این مردم می فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش ...
ساراخانومى عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 224 عزیزم پریودت عقب افتاده؟ نه هنوز سه چهار روز مونده ب پريودم
مهساااابانو مدیر استارتر عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 284 چهل شب شبی یک باراستغفارهفتادبندی حضرت علی (ع) 🌹🌹🌹🌹 نذرسی هزاراستغفار🌺استغفرالله ربی واتوب ... عزیزم مرسی فدات شم اون خط اول هفتاد بندی حضرت علی ینی چی؟ متوجه نشدم کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠
نیلوفرابیghasedak1 عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 1867 الهی آمین. مرسی عزیزم ان شاالله به حق این ماه عزیزدامنت سبزبشه من اولین بچموکه هنوزباردارنبودم هرروزدعای توسل میخوندم ازته دل همون ماه باردارشدم 🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️