2777
2789
عنوان

بچه ها تو رو به حق این وقت اذان برام دعا کنید خدا بهم نگاه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهسا جان منم چهارشنبه شب و پنجشنبه شب لک خيلى کم قهوه اى ديدم دوشب پشت هم ک روز 20 و 21  پرى مي ...

بعد اخه اون لک هارو ديدم پريود هم نشدم هنو پس اون لکا چى بود اخه ديروز از صب سمت چپ پايين شکمم درد ميکرد.واقعا اميدوار بودم برا باردارى ولى حيف.دوستام ميگن زود بيبى زدى ولى ادم اگ حامله باشه زودم بزنه بايد نشون بده حداقل هاله بندازه

آخی ایشالا خدا نگاهت کنه بحق این ماه عزیز و باردار بشی برات صلوات فرستادم توام دعام کنی

مرسی فدات شم الهی همه حاجت روا شیم❤️❤️❤️

کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠
مهسا جان منم چهارشنبه شب و پنجشنبه شب لک خيلى کم قهوه اى ديدم دوشب پشت هم ک روز 20 و 21  پرى مي ...

نمیخوام امیدوارت کنم بعدناامیدبشی ولی منم سرپسرم چندروزقبل موعدلک دیدم ولی بیبی چندروزبعدموعدهاله انداخت اونم درحدتوهم ولی بارداربودم ان شاالله شماهم بارداری

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
الهی آمین. مرسی عزیزم

❤😍

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
چهل شب شبی یک باراستغفارهفتادبندی حضرت علی (‌ع) 🌹🌹🌹🌹 نذرسی هزاراستغفار🌺استغفرالله ربی واتوب ...

عزیزم مرسی فدات شم اون خط اول هفتاد بندی حضرت علی ینی چی؟ متوجه نشدم 

کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠
الهی آمین. مرسی عزیزم

ان شاالله به حق این ماه عزیزدامنت سبزبشه من اولین بچموکه هنوزباردارنبودم هرروزدعای توسل میخوندم ازته دل همون ماه باردارشدم 

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️