2777
2789
عنوان

بچه ها تو رو به حق این وقت اذان برام دعا کنید خدا بهم نگاه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 57 پست
ان شاالله به حق این ماه عزیزدامنت سبزبشه من اولین بچموکه هنوزباردارنبودم هرروزدعای توسل میخوندم ازته ...

ای جانم. الهی شکر. خدا حفظش کنه برات

کار رو باید خدا درست کنه.سلطان محمود خره کیه... 🌠
نه فردا امتحان نميکنم حوصله بيبى هاى منفى رو ندارم نا اميدم ميکنه روحيمو بهم ميريزه سه شنبه چهارشنبه ...

الهی عزیزم 😔 انشاءالله که پریود نمیشی عزیزم و اشک خوشحالی میریزی

جولیا78 عاشقتم 😍😚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم عزیزم الهی آمین خدا شاهده سر اذان برای همه دعا کردم حتی اونایی که بچه میخوان با دل شکسته ...

قربون دل مهربونت بشم مرسی. نفست گرم

انشالله دامن شماهم سبز بشه دوست خوبم،خدا یه نی نی تپل مپل زود زود بزاره تو بغلت،انقدر ناامید نباش زو ...

چه خوب.تو نميدونستى ک نزدى گلم اگ زودترم ميزدى برات نشون ميداده ميگن اگ باردارى اتفاق افتاده باشه قبل پرى هم نشون ميده ولى برا من هاله هم ننداخت حتى.ديگ منتظر ميشم اگ پريودم تاخير  افتاد ميزنم.مرسى از دعاى قشنگت.

نه فردا امتحان نميکنم حوصله بيبى هاى منفى رو ندارم نا اميدم ميکنه روحيمو بهم ميريزه سه شنبه چهارشنبه ...

اره عزیزم این بهتره. هر چی دیر تر بزنی بهتره

الهی بحق این لحظات ناب وبه حرمت این ماه خدا دامن همه منتظرارو‌سبز کنه استارتر ازخدا میخوام بیشتر ازا ...

وای خدا. ینی میشه؟خدا از دلت بشنوه عزیزم. الهی آمین. 

وای خدا. ینی میشه؟خدا از دلت بشنوه عزیزم. الهی آمین. 

چرانشه،عزیزم معجزات خدا تو اوج ناامیدی بنده هاش اتفاق میفته شک نکن،من تو زندگیم تو اوج ناامیدی وقتی حس میکردم دیگه تمام درا بروم بستس خدا دستامو گرفته دوبار معجزه خدارو دیدم مطمئنم توام تو معجزات خدا سهم داری،الهی بهترینا برات رقم بخوره عزیزم