2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا تو نی نی سایت اکثرا لاغری فقط منم که چاقم

نه عزیزم منم ده کیلو شایدم بیشتر اضافه وزن دارم

البته پارسال وزن نرمال بعد رژیم داشتم باردارشدم بیست ودوکیلو.....

الانم هفتادودو کیلوهستم با قد صدوشصت ویک 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچه ها به نظرتون بارداری شیرین نیست 

من پارسال این موقع بارداربودم 

دنیای پرتقال خوردم پرتقال نبود حالم بد بود انگار یک چیز کمه

یا قورمه سبزی را چنان با ولع میخوردم

دلم برای اون روزها تنگ شده

من شام‌نخوردم‌میوه خوردم‌مث همیشه ولی تهوع گرفتم ازچیه 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من شام‌نخوردم‌میوه خوردم‌مث همیشه ولی تهوع گرفتم ازچیه

چه میوه ای 

نارنگی وپرتقال اگر خوردی احتمال داره ازاین باشه که بامعده ی خالی خوردی 

رژیمتون اضلا درست نیست سه وعده رابخور

کالری شماری کن عالیه 

چه میوه ای نارنگی وپرتقال اگر خوردی احتمال داره ازاین باشه که بامعده ی خالی خوردی رژیمتون اضلا درست ...

اره کالری شماری میکنم

دقیقا نارنگی وموز  خوردم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اره کالری شماری میکنمدقیقا نارنگی وموز خوردم

🙃

توکالری شماری غذاتو توسه وعده تقسیم کن

تهم مرغ بیشتربخور کم کالریه وسیرکنندهد

هر ده روز دوهفته یمروز آزاد داشته باش بالای دوهزار کالری بخور تا استپ وزنی نکنی 

روز بعد تونستی پانصد کالری بخور 

🙃توکالری شماری غذاتو توسه وعده تقسیم کنتهم مرغ بیشتربخور کم کالریه وسیرکنندهدهر ده روز دوهفته یمروز ...

ممنون گلم ولی من کلا شبا شام کم میخورم یانمیخدرم چ رژیم باشم چ نباشم

ممنون گلم ولی من کلا شبا شام کم میخورم یانمیخدرم چ رژیم باشم چ نباشم

اما سعی کن سه لقمه رابخوری بعد هم میوه هایی مثل نارنگی وپرتقال با معده ی خالی خوب نیست 

شیر بخور 

مغزیجات بخور 

اما سعی کن سه لقمه رابخوری بعد هم میوه هایی مثل نارنگی وپرتقال با معده ی خالی خوب نیست شیر بخور مغزی ...

ممنون رفیق باشع