2777
2789

از روی فرم شکمت میفهمی. اگر شکمت گرده و بالا و شکل توپ بسکتبال باشه دختره . پسر شکم رو گلابی شکل می کنه. منم سر دخترم شکمم گرد بود و پهلو داشتم . اگر جوش میزنی دختره اگر پوستت شفافه پسره

من که نفهمیدم اخر سر چی به چی شدجنسیتش    

من که گفتم از اول پسر

حالا صبر کن اگه پسر نشد😆

بیا همین تاپیک خبر بده

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سر دخترم از گوشت بدم میومد مخصوصا خورشت قیمه و کلا غذاهای قرمز و رب دار. ولی ترشیجات و سبزیجات خی ...

عه  منم از قیمه متنفرم و از سبزیجات

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

من که گفتم از اول پسر حالا صبر کن اگه پسر نشد😆 بیا همین تاپیک خبر بده

نی نی منم بگو شماهم 

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

خب حالا میتونی بری مجدد  واسه چیزای دیگش هم یه چک میشه مطمین میشی همه چیز تشکیل شده باشه تاحال ...

برا۱۷ هفتگی وقت انومالی دارم ۱۵ روز دیکه میرم اما دل تو دلم نیس

برا۱۷ هفتگی وقت انومالی دارم ۱۵ روز دیکه میرم اما دل تو دلم نیس

نه 17 هفته نرو خیلی زوده عزیز 

لااقل بزار اواخر هفته 18 برو تا خوب همه قسمتهاش تشکیل بشه مشخص بشه 

هفته 19-20 بزار واسه انومالی بهترین زمانه 

منم ۱۵و ۲ روز تقریبا نزدیکیم

انشالله بچه هاتون سالم و سلامت باشن این مهمتره. ولی من هفته دوازده بودم دکترم گفت دختره و دختر شد . بعضی سونوگرافی ها دقیق میگن بر حسب دقت و تجربه. ولی کلا هفته 16 جنسیت کامل معلومه

نه 17 هفته نرو خیلی زوده عزیز  لااقل بزار اواخر هفته 18 برو تا خوب همه قسمتهاش تشکیل بشه مشخص ...

مرسی عزیزم باشه