2777
2789
شتتتتتت!!!  جنسیت رو از روی الت تشخیص میدن...!   کیسه بیضه تو شکمش باشه پسر!  ...

ایشون مطمئنا خودش میدونه اینجا کسی دکتر نیست .

معمولا این حدسا برای سرگرمیه، وگرنه اگه صدنفر بیان یه جنسیتو بگن بازم تا سونو نگه هیچی معلوم نیست

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان ۱۴ هفته و ۳ روزم هست

منم ۱۵و ۲ روز تقریبا نزدیکیم

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

انشاءالله عزیرم نگران نباش منم کم کاری تیرویید داشتم

راحت باردار شدی ؟ من تازه شروع به اقدام کردم رفتم سونو گفت بخاطر تیروییدت فولیکول نساختی . البته تازه متوجه شدم و درمانشو شروع کردم. ماه بعد دکترم با امپول و قرص میخواد تقویتم کنه

من شنیدم با جوش شیرین میتونی تست کنی البته خودم انجام ندادم. توی لیوان یه بار مصرف جوش شیرین بریز نا ...

نه اینم دقیق نمیشه گف من دورو بریام دیدم بدشون میومده و پسر دارشدن

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

از بچه های همین جا یاد گرفتم یک خط از اون گردی روی شکم میکشی اگه با خط ستون فقرات موازی باشه پسره&nb ...

نی نی منم بگو 

نه اینم دقیق نمیشه گف من دورو بریام دیدم بدشون میومده و پسر دارشدن

من سر دخترم از گوشت بدم میومد مخصوصا خورشت قیمه و کلا غذاهای قرمز و رب دار. ولی ترشیجات و سبزیجات خیلی دوست داشتم. ولی به قول شما دلیل علمی نداره

هنوز هفته یازدهم هستی واسه جنسیت زوده  تا یه چند روزی دیگه قابل تشخیصه

الان رفتم ۱۵ هفتگی اونموقه اره زود رفتم