2777
2789
عنوان

بارداری بدون علایم

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 49 پست
من هفته ۲۱ م و هیچ حسی نداشتم و ندارم فقط یکی دوهفتس بعضی وقتا یکی از تو شکمم میکوبه میگه منم هستما ...

من هفته ده هستم هیییییچچچچچچ علایمی ندارم ن تهوع ن ویار هيچي هم حس نمیکنم فقط گشنم ميشه طبیعیه اينا؟؟ همش حس میکنم نکنه خدایی نکرده قلبش وايساده باشه 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...تا دلم باز دلم ،دل بشود...سه بار سقط کردم ، آخ که صدای قلبتون چه کرد با من 😭 نمیدونی چه حالیه وقتی دست خالی از بیمارستان میای بیرون و یه تیکه از وجودتو کندن....برای مادر شدنم میشه یه صلوات مهمونم کنی ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک عزیزم شما ماهیکه عسل و سیاهدونه خوردی باردار شدی ؟؟؟؟

قبل اینکه بفهمم حامله هستممیخوردم ک تا فهمیدم قطع کردم

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود
من هفته ده هستم هیییییچچچچچچ علایمی ندارم ن تهوع ن ویار هيچي هم حس نمیکنم فقط گشنم ميشه طبیعیه اينا؟ ...

همش طبیعیه

من الان هفته ۲۲م

تاالان اصلاااا تهوع و ویار و ...نداشتم

دقیقا منم فقط گشنه بودم و همش میخوردم

البته الان خوردنم کمتر شده