خانم خوشگلا تا الان با برنامه کیک پز که بعضی پلوپزها دارن کیک پختن؟خوب میشه؟؟؟؟باید از قبل گرم بشه پلوپز بعد مواد و بریزیم توش یا نه؟؟؟احتیاج به دمکنی هست؟؟؟
بچه ها دفعه اولم با پودر کیک اماده میخوام درست کنم اگر فوت و فن خاصی داره بهم بگین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم یبار پختم دقیقا خمیر شد منتها من موادش و خودم درست کردم احساس میکنم مشکل از مایع کیکم بود،به همین خاطر میخوام این سری اماده بگیرم شاید خوب از اب دربیاد🙈
آره پختم خیلی عالی میشه منتها برای اینکه خیالت راحت باشه کف و اطراف ظرف رو قبل ریختن چرب کن بعد آرد در حد خیلی کم بپاش که راحت تر خارج شه.در ضمن با یه سیخ چوبی داخل کیک بزن و دربیار اگر چیزی به سیخ نچسبیده بود و خشک بود کیکت کاملا پخته.آخرشم بزار بیرون از پلوپز یکم خنک شه تکون بده آروم مطمئن شو جاییش نچسبیده بعد برش گردون عزیزم
خانومای خوشگل واسه سلامتی منو نینیم و حل شدن مشکلاتمون اگه میشه یه صلوات بفرستین😍😍😍