خانم خوشگلا تا الان با برنامه کیک پز که بعضی پلوپزها دارن کیک پختن؟خوب میشه؟؟؟؟باید از قبل گرم بشه پلوپز بعد مواد و بریزیم توش یا نه؟؟؟احتیاج به دمکنی هست؟؟؟
بچه ها دفعه اولم با پودر کیک اماده میخوام درست کنم اگر فوت و فن خاصی داره بهم بگین
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من عاشق پختن کیک و شیرینی هستم خیلی درست میکنم.ولی نگو استعداد نداری مطمئن باش که میتونی با تمرین
عزیزممم،خوشبحالتون،من یکم ترس از خراب شدن دارم یعنی تو هرکاری یبار شکست بخورم ولش میکنم دیگه و اخلاق خیلی بدیه خودم میدونم،به قول شما باید تمرین کنم،زود جا میزنم
خواهش میکنم عزیزم امیدوارم هم از پختنش هم خوردنش لذت ببرید.خرابم شد فدای سرت یه بار دیگه از تکرار هی ...
ممنونم مهربون،حتما،تمرین یادم نمیره ازین به بعد حتی اگر خراب شد چون دوست دارم که یاد بگیرم کیک و شیرینی پختن و،زحمت کشیدی عزیزم،ممنون از محبتت😘😘😘🙏🙏🙏❤️❤️❤️