2777
2789
عنوان

خانم خوشگلا کسی با برنامه کیک پز که بعضی پلوپزا دارندکیک پخته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 40 پست
اره عزیزم خوشحال میشم،زحمت میکشی،میدونی استعداد خوبی تو کیک و شیرینی ندارم ولی تلاشم و میکنم😃🙈

اگر اینستا داری یه پیج بهت بگم که دستوراش عالیه اینم از دستورای اون خانومه

خانومای خوشگل واسه سلامتی منو نینیم و حل شدن مشکلاتمون اگه میشه یه صلوات بفرستین😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به نوع کیک داره عزیزم خیلی شیرینی ها و کیکا بدون همزنه.خیلی باید هم بزنی و سخته عزیزم.

از چنگالم میتونی استفاده کنی راحت تر از همزن دستی برای مدت طولانی

خانومای خوشگل واسه سلامتی منو نینیم و حل شدن مشکلاتمون اگه میشه یه صلوات بفرستین😍😍😍
من عاشق پختن کیک و شیرینی هستم خیلی درست میکنم.ولی نگو استعداد نداری مطمئن باش که میتونی با تمرین

عزیزممم،خوشبحالتون،من یکم ترس از خراب شدن دارم یعنی تو هرکاری یبار شکست بخورم ولش میکنم دیگه و اخلاق خیلی بدیه خودم میدونم،به قول شما باید تمرین کنم،زود جا میزنم

🧿
اتفاقا هدفم کیک پرتقالی بود،حتما درست میکنم،دست گلت درد نکنه خانومی،ممنونم که برام وقت گذاشتی😘😘😘

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم هم از پختنش هم خوردنش لذت ببرید.خرابم شد فدای سرت یه بار دیگه از تکرار هیچ کاری نترس.

ashpazi.saeede

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم هم از پختنش هم خوردنش لذت ببرید.خرابم شد فدای سرت یه بار دیگه از تکرار هی ...

ممنونم مهربون،حتما،تمرین یادم نمیره ازین به بعد حتی اگر خراب شد چون دوست دارم که یاد بگیرم کیک و شیرینی پختن و،زحمت کشیدی عزیزم،ممنون از محبتت😘😘😘🙏🙏🙏❤️❤️❤️

🧿
ممنونم مهربون،حتما،تمرین یادم نمیره ازین به بعد حتی اگر خراب شد چون دوست دارم که یاد بگیرم کیک و شیر ...

خواهش میکنم عزیزم.آفرین خانوم گل.موفق باشی عزیزم.

یعنی فرقی نداره پس،بعد شما رو همون تایم استانداردش میزارین که بپزه؟یعنی زیادتر یا کمتر نمیزارین ...

نه.بعد نیم ساعت چک میکنم اگه پخته بود خودم خاموش میکنم اگه پخته نبود میذارم بمونه

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa