2777
2789
عنوان

خانم خوشگلا کسی با برنامه کیک پز که بعضی پلوپزا دارندکیک پخته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 40 پست
آره پختم خیلی عالی میشه منتها برای اینکه خیالت راحت باشه کف و اطراف ظرف رو قبل ریختن چرب کن بعد آرد ...

اهان،مرسی عزیزم از راهنماییت،امیدوارم مال منم خوب بشه😀

🧿
اولین ۴۵دقیقه که باز کردیم دیدم تازه داشته داغ میشده ونبسته بود دومین ۴۵ دقیقه بسته شده بود ولی هنوز ...

اها،پس قبلش چک کنم،دست گلت درد نکنه عزیزم😘😘😘

🧿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب میشه عزیزم نگران نباش.زیاد از حد نزار بمونه سفت شه روش که دیگه خیس نبود شروع کن سیخ چوبی رو داخل کیک کن اگر هیچی نچسبیدکافیه خاموش کن

خانومای خوشگل واسه سلامتی منو نینیم و حل شدن مشکلاتمون اگه میشه یه صلوات بفرستین😍😍😍
خوب میشه؟با پودر اماده؟از قبل گرمش نمیکنین؟همون ۴۵دقیقه ایتاندارد میزارین؟احتیاج نیست بیشتر بمونه؟ ...

عالی میشه

نه نمیخوهد ازقبل گرم کنی

فقط یکم قالبو چرب کن

همین

(    )

اگرم بخوای یه کیک که خودت موادشم آماده کنی و خیلی خوشمزه است بهت یاد بدم از آماده کردن موادشم لذت ببری

خانومای خوشگل واسه سلامتی منو نینیم و حل شدن مشکلاتمون اگه میشه یه صلوات بفرستین😍😍😍
اگرم بخوای یه کیک که خودت موادشم آماده کنی و خیلی خوشمزه است بهت یاد بدم از آماده کردن موادشم لذت بب ...

اره عزیزم خوشحال میشم،زحمت میکشی،میدونی استعداد خوبی تو کیک و شیرینی ندارم ولی تلاشم و میکنم😃🙈

🧿
اگرم بخوای یه کیک که خودت موادشم آماده کنی و خیلی خوشمزه است بهت یاد بدم از آماده کردن موادشم لذت بب ...

خانومی من همزن برقی ندارم،تخم‌مرغارو با همزن دستی میشه جوری همزد که پف کنه؟اگه پف نکنه تخم مرغا اوکی نمیشه کیک؟

🧿
خانومی من همزن برقی ندارم،تخم‌مرغارو با همزن دستی میشه جوری همزد که پف کنه؟اگه پف نکنه تخم مرغا اوکی ...

بستگی به نوع کیک داره عزیزم خیلی شیرینی ها و کیکا بدون همزنه.خیلی باید هم بزنی و سخته عزیزم.

اره عزیزم خوشحال میشم،زحمت میکشی،میدونی استعداد خوبی تو کیک و شیرینی ندارم ولی تلاشم و میکنم😃🙈

من عاشق پختن کیک و شیرینی هستم خیلی درست میکنم.ولی نگو استعداد نداری مطمئن باش که میتونی با تمرین