2777
2789
عنوان

تشخیص بیماری پسرم لطفا بیاین

254 بازدید | 11 پست

پسرم چهار روزه تب میکنه بردیمش دکتر گفت سرماخوردگی و چرک گلو داره فرداش  که تبش بدتر شد بردیم یه دکتر دیگه گفت عفونت رفته تو خونش و باید بستری بشه تو بیمارستان آزمایش گرفتن و عکس از شکمش که خداروشکر جوابش خوب امد و همونجا دوتا دکتر معاینه کردن و توی سرم انتی بیوتییک زدن و مرخصش کردن اوناهم انگار تشخیص حساسیت دادن و سیتریزین نوشتن و شیاف و تایلوفن برای تبش خارش و سرفه و عطسه اصلا نداره فقط کمبود اشتها و بیحالی و تب که با شیاف میاد پایین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم همینجوره با این تفاوت که هفت روزه اینجوریه تب شدید حالا الان تب و بیحالیش خوب شده سه شب هست از چهار صبح تا شش شدیدا تب میکنه انگار تنظیمش کردن😞دکتر هم میگه ویروسیه تا 14 روز طبیعیه این ویروس جدید

دختر منم همینجوره با این تفاوت که هفت روزه اینجوریه تب شدید حالا الان تب و بیحالیش خوب شده سه شب هست ...

پسر منم قبلا اینطوری شده بود ولی دیگه سه روزه خوب شد الان تبش خیلی بالا میرفت ویروسی که دوهفته طول بکشه تا حالا نشنیده بودم فک میکردم ویروس کمتر از پنج روز میشه 

پسر منم قبلا اینطوری شده بود ولی دیگه سه روزه خوب شد الان تبش خیلی بالا میرفت ویروسی که دوهفته طول ب ...

نه اینجا همه با هم گفتن 14 روز طول میکشه،بچه های خواهرشوهرمم همینن حالا من دخترم به شدت هم عصبی شده!

نه اینجا همه با هم گفتن 14 روز طول میکشه،بچه های خواهرشوهرمم همینن حالا من دخترم به شدت هم عصبی شده!

به پسرم میگیم بیا غذا بخور همش داد میزنه نمیخوام هر وعده چند قاشق اونم وقتی حواسش میره تلویزیون شربتاشم به زور میدیم دستشوییم میره میگه نباید پاهامو بشوری بخاطر تبش میشورم