2777
2789
عنوان

مرگ زودرس شوهر😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1568 بازدید | 114 پست
منم عاشقشم ولي غر ميزنم اصلا خودش ميگه بيا غر بزن برام من غرهاتم دوست دارم 

بعضی از زنا خیلی قشنگ غر میزنن انگار که اصلا غر نیس تو غر زدنا یه حالت لوس بازی دارن اما بعضیاشون انقد بد غر میزنن ادم میخواد خفشون کنه

جولیا78 عاشقتم 😍😚
يكي هم هست كه زنان خوشگل باعث مرگ زود رس شوهران ميشه شةهر من هميشه اونو ميفرسته ميگه تو باعث ميشي من ...

کلا خوشگلی همش دردسره  

نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند! از دل برود هر آنکه از دیده برفت!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشه سعی میکنم بیشتر غر بزنم😂😂😂

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
بعضی از زنا خیلی قشنگ غر میزنن انگار که اصلا غر نیس تو غر زدنا یه حالت لوس بازی دارن اما بعضیاشون ان ...

من از اونام که قشنگ غر میزنه    

- تو فک کردی من ی فاحشه ام؟ +همه ی ما فاحشه ایم گریس،فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو می فروشه،یکی شعورشو،یکی انسانیت...
بعضی از زنا خیلی قشنگ غر میزنن انگار که اصلا غر نیس تو غر زدنا یه حالت لوس بازی دارن اما بعضیاشون ان ...

ن من همون لوس غر ميزنم😂

مثلا شبا ك نيست زنگ ميزنم ميگم مگه نگفتم لحافت بدون من از يخ و متكات از سنگ باشه چطوري خوابت بردبدون من بدجنس و ديگه نميخوام بياي پيشم 😂😂😂

قضاوت فقط کار خداست...
کلا خوشگلی همش دردسره    

اره واقعا خواهر چه كنيم ديگه😂

حالا واقعا اونقدر ك بقيه فك ميكنن خوشگل نيستم 

ميخوام دماغمو عمل كنم و فكم يكم زاويه بدم😂

قضاوت فقط کار خداست...
ن من همون لوس غر ميزنم😂 مثلا شبا ك نيست زنگ ميزنم ميگم مگه نگفتم لحافت بدون من از يخ و متكات از سن ...

آفرین 😂 منم همینم انقده خوبه هم اونا لذت میبرن هم ما به اهدافمون میرسیم 😂

جولیا78 عاشقتم 😍😚