2777
2789
عنوان

به نظرتون اگه خدایی نکرده بمیرید شوهرتون میره زن میگیره ؟؟؟🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 100 پست
عجب 😑

راستشو گفتم خب

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم داشتم بهش فکرمیکردم اعصابم خورد شد گفتم بزارباشماها شریک شم این حس مزخرفو 😂😂😂😂ببخشیددیگه&nb ...

خیلی بده

خداکنه ما باهم بمیریم فکر اینکه ی روز زن بگیره بعد من دیوانه ام میکنه

ولی به چیزای منفی فکر نکن جذبشون میکنی

من فقط به مرگ فکر میکنم دلم میره پیش بچم..هیچ کس مثله مادر دلسوز بچه نیست😢😭

آره واقعا مردا از پس خودشون بر میان بچه ها گناه دارن هرچقدم زن پدر خووووووووووب باشه ولی هیچوقت جای مادرو براشون نمیگیره من ک زن پدرم خالمه ولی بازم بعضی موقع ها یه بدجنسیایی داره ک واقعا میگم اگه مامانم بود اینجور نمیشد ک این برخوردا باهام بشه

🎉🎉🎉🎉
شما برین دعا کنید زنده هستین هوو سرتون نیاد بعد از مردنتون پیشکش البته دور از جونتون

اره والا من که جایی اینکه فکراون دنیاباشم تا لحظه مرگم دا رم حسودی میکنم اگه زنده باشمو هوو بیاد سرم قطعا میمیرم 

بیشتر مردایی که من اطرافم دیدم همینجور بودن بعداز فوت همسرشون تا یکسال عزاداری کردن ولی به محض اینکه سال تموم شد رفتن زن گرفتن

یکیش نامادری خودم بابام یکسال بعداز فوت مادرم ازدواج کرد من تا دوسال همش فکر میکردم نامادریم یه خانوم حاضراماده خور هس  چون همش به خودم میگفتم مامان این که همسر اولِ بابا بود این زندگیو اماده کرد وبا دادو ندارِ بابا ساخت واین زندگیو مدیریت کردحالا که مامان فوت کرده این خانومِ جدید اومده سر  یه زندگی که حاضرواماده شده بود میبینی تورو خدا زن اول همه چیو حاضرواماده میکنه وتحویلِ زن دوم میده

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
تو اون تاپیک قبلی به اون کاربر گفتی؟؟

😐چرا چرت میگی ماستا رو میریزی تو قیمه ها . خب چه ربطی به این تاپیک داشت اصلا . اون خانم پرسیده نمیخام ازدواج کنم چجور نیاز ب ازدواجو برطرف کنم منم واسه شوخی اونو گفتم😐مگه حرف بدی زدم؟ 

خب این همه مرد و زن مجرد تو دنیا وجود داره😕

ی بار تو بازی جرات وحقیقت ای سوال رو ازش پرسیدم گفت انشاالله ک سایت همیشه رو سرم باشه (فکر کن 😂😂) ولی اگه همچین اتفاقی بیفته دیگه هیچوقت زن نمیگیرم فقط میرم دنبال عشقم تاتر منم گفتم آره ارواح خیکت توف به روی تو و تاتر باهم 😂😂😂😂

(( سکوت)) خودش یه دنیا حرف توشه
😐چرا چرت میگی ماستا رو میریزی تو قیمه ها . خب چه ربطی به این تاپیک داشت اصلا . اون خانم پرسیده نمیخ ...

چجوری به ازدواج فکر نمی کنه اما به نیازش فکر میکنه؟ 

خوبه حالا زن زیر بار مسؤولیت مالی نمیره.