2777
2789
عنوان

به نظرتون اگه خدایی نکرده بمیرید شوهرتون میره زن میگیره ؟؟؟🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 100 پست

ب نظر منم باید بگیره خب بیچاره تنها ویالغوز چیکار کنه خب،البتع گفتم اگ بچه هام مجرد بودن و من زود رفتم بچه هامو بده دست مامانم زیر دست نامادری نباشن،ولی خودش میگ من هیچوقت زن نمیگیرم

بیشتر مردایی که من اطرافم دیدم همینجور بودن بعداز فوت همسرشون تا یکسال عزاداری کردن ولی به محض اینکه ...

تو که خوشبحالت بعد از یکسال بابای من یکماه بعد چهلم عقدش کرد تازه الانم فهمیدم چند روز بعد از چهلم مامانم صیغه خونده بودن پنهانی اونم کی با خاله م 

🎉🎉🎉🎉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظر منم باید بگیره خب بیچاره تنها ویالغوز چیکار کنه خب،البتع گفتم اگ بچه هام مجرد بودن و من زود رف ...

همینا ک میگن زن نمیگیرم زودتر میگیرن نمونه شو زیاد دیدم 

البته شوهر منم میگه نمیگیرم ولی من مطمئنم تا سال صبر نمیکنه حتی 

🎉🎉🎉🎉
تو که خوشبحالت بعد از یکسال بابای من یکماه بعد چهلم عقدش کرد تازه الانم فهمیدم چند روز بعد از چهلم م ...

خاله تون چندسال ازتون بزرگتره؟

باهاش میتونی کناربیای؟

من اول اصلاً نمیتونستم بانامادریم کنار بیام هفت سال از من بزرگتره

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
خاله تون چندسال ازتون بزرگتره؟ باهاش میتونی کناربیای؟ من اول اصلاً نمیتونستم بانامادریم کنار بیام ...

یه ده سالی میشه کلا یه مسائلی پیش اومده حسابی ازش کینه به دل دارم بخاطر همین خیلی ازش دوری میکنم بابامم سعی میکنه یکم روابط بهتر کنه یه رفتارهایی میکنه ک من بیشتر از خالم متنفر میشم

🎉🎉🎉🎉
شما برین دعا کنید زنده هستین هوو سرتون نیاد بعد از مردنتون پیشکش البته دور از جونتون

سر من اومد. اما پرتش کردم بیرون. به شوهرش هم گفتم. امیدارم زندگیش جهنم بشه. الهی که نسل این زنا از روی زمین برداشته بشه 

یه ده سالی میشه کلا یه مسائلی پیش اومده حسابی ازش کینه به دل دارم بخاطر همین خیلی ازش دوری میکنم باب ...

موافقم دقیقاً درست میگی این باباهامون وقتی میخوان یه کاری کنن تا رابطمون با نامادری بهتر بشه میزنن بدترش میکنن

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
منم دوس ندارم شوهرم بعد من تنها بمونه 

خدا بهتون عمر با عزت و طولانی بده  و‌کنار هم خوش بخت و عاقبت بخیر باشید همیشه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....