2777
2789
عنوان

به نظرتون اگه خدایی نکرده بمیرید شوهرتون میره زن میگیره ؟؟؟🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 100 پست

فک کنم تو همون مراسم ختم دنبال مورد مناسب بگرده😂

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاله من جوونه ۴۰ سالشه دوساله مرده شوهرش چنتا خاستگار داشت ولی نکرد

مرد اگه بعد هفتم زن بگیره همه بهش حق میدن. زن اگه بعد ده سال شوهر کنه میگن دیدییییی؟ دیدی چه قد دلش شوهر می خواست؟ اصلا وفادار نبود 

هررررادمی  تنهایی بهش فشار میاره.... بعضیا باهاش کنار میان..... بعضیا نمیتونن بیان میرن زن میگیرن یا شوهر میکنن. حق طبیعی شونه.... 

همسر من میگه من میمیرم نزن ازین حرفا ولی من میدونم اونم بالاخره زن میگیره. البته دور از جونم😅😅

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

من چندین بار ازش پرسیدم گفته نه خودم بچه هارو با جون ودل بزرگ میکنم

ولی خودم خدانکرده برای شوهرم اتفاقی بیفته ازدواج میکنم😐😐

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

خودشونم نخوان مادر و خواهرشون براشون استین بابا میزنن.کارشونم خیلی هجیب نیست مثلا اکه زن داداش خودتون دور از جون بمیره شما دلتون نمیخواد داداشتون بعد یه مدت معقول بفکر زندگی و سرو سامان دادن بهش باشه