2777
2789
عنوان

بیاید لطفا

29 بازدید | 4 پست

من الان یکساله عروسی کردم شوهرمو نمیخواستم به اصرار مادرم ازدواج کردم و اینا از اولم ازش خوشم نمیومد ولی الام یکم بهتر شدم سیگار میکشه از قبل هم می‌کشید ولی به من شب خواستگاری نگف وقتی عروسی کردیم متوجه شدم یه بار سه تا دونه قرص تو جیبش پیدا کردم عکسشو میزارم ببینید گفت مسکن قویه (اخه یه مدت تشنج کرد تو اتوبوس کمرش آسیب دیده بود گفت گرفتم برای درد کمرم)حالا از کجا بفهمم چیزی مصرف میکنه یا ن 

ببر داروخانه 

میخای بدونی چه جور آدمی هستی ،نگاه به دوستات کن به ادمایی که باهاشون میگردی. ببین کین ..ببین انسانیت دارن.؟.بوی خدا ازشون میاد؟ ..امام زمانی ان؟.ببین ازوقتی باهاشون بودی چقد به خدا نزدیک تر شدی..اگه همه ی اینا رد شدن بدون تا اینجا راهتو اشتباه اومدی..تادیر نشده برگرد......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص رو خودشو ندارم گمش کردم فقط عکسشه

حالا فعلا به شوهرت چیزی نگو ازش مدرک جمع کن که نزنه زیرش...اگه موادباشه مطمئن باش بازم پیدامیکنی ازش

میخای بدونی چه جور آدمی هستی ،نگاه به دوستات کن به ادمایی که باهاشون میگردی. ببین کین ..ببین انسانیت دارن.؟.بوی خدا ازشون میاد؟ ..امام زمانی ان؟.ببین ازوقتی باهاشون بودی چقد به خدا نزدیک تر شدی..اگه همه ی اینا رد شدن بدون تا اینجا راهتو اشتباه اومدی..تادیر نشده برگرد......

حالا فعلا به شوهرت چیزی نگو ازش مدرک جمع کن که نزنه زیرش...اگه موادباشه مطمئن باش بازم پیدامیکنی ازش

ن به خودش نگفتم 

ولی فک کنم فهمیده باشه از تو جیبش برداشتم میترسم اگه مصرف هم کنه چون فهمیده من برداشتمشون دیگ حواسشو جمع کنه 

ولی دندوناش نصفشون سیاه شده و داره میریزه هر کی ازش میپرسه میگه جنس دندونام آهکی دارن میریزن