2777
2789
عنوان

يه لحظه مياين؟؟؟

227 بازدید | 32 پست

چرا بايد شوهر من بي پول باشه و به هر دري بزنه بي فايده اما دوستاش اونقدو پولدار كه  ميخان ٢٠٠ميليون طلا بخرن؟؟

اصلا حسود نيسم ولي رسمش نيست همسرم ار بچكي كار كنه هيچ پولي نداشته باشه اما بعضيا؟؟

شده شما هم به خاطر بي پوليش به طلاق فك كنين؟؟همسرم خيلي خوبه فقط بي پوله چكنم؟؟خيلي حس بدي دارم

زمین گرده 

بیخیال عمو

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پول خوبه؛اسایش میاره ولی همیشه ارامش نمیاره!بعضی ها خیلی پول دارن ولی ارامش تو زندگیشون ندارم.دیدم که میگم.البته پول بد چیزی نیست ولی تنها دلیل خوشبختی نیست.اگه شوهرتو دوست داشته باشی با بی پولیشم میسازی.

خدایا بابت همه چی ازممنونم!

اگه پولدار خیانتکار و کثیف بود خوب بود؟؟؟

بنده خدا دیگه چکار کنه انصاف داشته باشید.

خودتو بذار جای اون

نصف شبی زنت بخاطر پول به طلاق فکر کنه 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

عزیزم خیلی سخته اما اون بیچاره هم چیکار کنه اوضاع جامعه خرابه 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
مهم خوب بودن و نون حلال من بودم هیچوقت بخاطر بی پولی به طلاق فکر نمی کردم

منم فكر نميكردم الانشم فكرمه اما طلاق نميگيرم ولي كلا يه وقاتا واقعا  نميخامش 😞😞هيچ كس كمكش نكردخ نه پدري نه  مادري  تنهاي تنها حتي طلاهامو به خاطرش فروختم هجيي ندارم مادرم هر ماه كمكمون ميكنه خسته شدم اخه😞😞😞

زمین گرده 
اگه پولدار خیانتکار و کثیف بود خوب بود؟؟؟ بنده خدا دیگه چکار کنه انصاف داشته باشید. خودتو بذار جای ...

الان دوستش خيانتكاره؟؟نه اما پولداره و...مكه همه پولدارا خيانت كارن؟؟

زمین گرده