2777
2789
عنوان

يه لحظه مياين؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 32 پست
منم گناهم به خدا اونقدر لباس نخريدم افسرده شدم تا كي مادرم برام بخره😞😞

تحمل کن عزیزم اونم گناه داره 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان دوستش خيانتكاره؟؟نه اما پولداره و...مكه همه پولدارا خيانت كارن؟؟

من پولدار خیانت کار زیاد دیدم به واسطه پول . میخواستن تنوع طلبی رو تجربه کنن.

منظورم دوست شوهرت نیس‌

ولی منم  با علم به اینکه شوهرم وصع مالیش بده باهاش ازدواج کردم.

خونه  و جهاز کامل رو خودم آوردم. عروسی رو هم خودمون گرفتیم بعد شوهرم پول تالار رو داد بهمون بعد یکسال.

ولی من عاشقش  بودم .خودم انتخابش کردم.

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
تحمل کن عزیزم اونم گناه داره 

بخدا به روش نميارم اما به خدا دلم براي خنده از ته دل تنگ سده باددوستاش ميرن بيرون همه زناشون از ته دل ميخندن من نه 

بازم ميكم خوشبحال خودم شوهرم خوبه اما خوبي تنها به درد نيمخوره بي پوليش داغونم كرده مدام غصه ميخورم و توفكرم 

زمین گرده 
من پولدار خیانت کار زیاد دیدم به واسطه پول . میخواستن تنوع طلبی رو تجربه کنن. منظورم دوست شوهرت نیس ...

وقتي ميبيني هم سن و سالاي همسرت دوستاش خونه و ماشين و وضع خوبيددارن ناراحت نميشي ؟؟دلت نميگه چرا عقبي ازشون؟؟

زمین گرده 
من پولدار خیانت کار زیاد دیدم به واسطه پول . میخواستن تنوع طلبی رو تجربه کنن. منظورم دوست شوهرت نیس ...

منم خونه مادرم بهم داد جهازم مادرم پول جشنم خودم ولي گاهي ميگم كاش زنس نشده بودم

زمین گرده 
عزیزم از خدا بخاه ب پولتون برکت بده و دعای در این مورد رو بخون از مفاتیح تگاه کن یا اینترنت

صدتا اين دعاها خوندم در حدي كه جواب نداد و نمازمم ترك كردم

زمین گرده 
بخدا به روش نميارم اما به خدا دلم براي خنده از ته دل تنگ سده باددوستاش ميرن بيرون همه زناشون از ته د ...

عزیزم داری فقط ظاهر زندگی اونا میبینی 

ایشالله ک خدا ب دلت آرامش بده ❤️

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
منم خونه مادرم بهم داد جهازم مادرم پول جشنم خودم ولي گاهي ميگم كاش زنس نشده بودم

اگه عاشق شدی شک نکن

پول میاد  

من باور داشتم 

به مرور شوهرم کارش درست شد جدا از پول تالار که به مامانم داد.

پول پیش رهن خونه  داد به مامانم  بایت خونه ای که توش نشستیم. 

الان در اصل مستاجر پدرم هستم. 

شوهرم ماشین خرید بنام من زد

کلا جبران کرد . منم هر روز بیشتر  عاشقش شدم 💟

اگه عاشق شدی شک نکن پول میاد   من باور داشتم  به مرور شوهرم کارش درست شد جدا از پول تال ...

همسر منم ماشين ثبت نام كرده ايران خودرو ٢سال بيش هنوز ندادن ولي اسم من كرده كه ماشينا گرون سذ نداريم بقيه پولشو عاشقمه واقعا عاشقمه بي چشم و رو نيست هركاري بكنيم با پول نع اما جور ديكه جبران ميكنه

زمین گرده 
وقتي ميبيني هم سن و سالاي همسرت دوستاش خونه و ماشين و وضع خوبيددارن ناراحت نميشي ؟؟دلت نميگه چرا عقب ...

نه هنوز نگفتم

فعلا  ۶ساله ازدواج  کردم

نمیدونم چرا به شک افتادی. 

قطعا فقط بخاطر پول نبوده

منم  تو خونه پدرم همه چی داشتم.

منم  بارها طلاهامو بخاطر شوهرم فروختم همین الانم هیچی طلا ندارم پارسال فروختم ۱۵۹

که خونه بخریم خونه گرون شد . نشد بخریم.

نه هنوز نگفتم فعلا  ۶ساله ازدواج  کردم نمیدونم چرا به شک افتادی.  قطعا فقط بخاطر پ ...

فقط وفقط به خاطر پول تو شك افتادم چون خستم از خونوادم خجالت ميكشم كه همش كمكمون ميكنن 

وكرنه واقعا عاشقمه هركاري ميكنه من غم نخورم

زمین گرده