2777
2789
عنوان

خاطره مثبت شدن بی بی چک

6863 بازدید | 29 پست

خانما بیاین خاطره هاتون رو بگید

خاله های مهربون برا سلامتی نی نی تو دلم ی صلوات بفرسین  انشالله امسال پایین انتظار تمام منتظرا باشه  

😍۱۸.۵.۹۷

تو اوج ناامیدی در کمال ناباروری فهمیدم بی بی چک بعد ۴ سالو اندی ک منتظر بودم مثبت شده

بعد ی انتقال منفی😣

اونم طبیعی باردار شدم😋

اصلا باورمون نمیشد

۳ ظهر رفتیم ازمایش

۵ جوابش اماده شد

۶ رفتیم سونو فهمیدم ۷ هفتمه☺

دو جعبه شیرینی گرفتیم رفتیم ب خانواده هامون خبر دادیم

ان شاالله قسمت همه بشه اینجور خدا سوپرایزشون کنه

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

اواخر شهریور ۹۷ بعد کلی تقویت کردن و البته ناامیدانه در حالی که بساط رب درست کردن به پا کرده بودن 😁 بی بی چکم مثبت شد به خاطر سقطهای مکرر دل خوش نبودم ... الان هم جوجه هام ۲۹ فروردین ۹۸ به دنیا اومدن و تا یه ساعت دیگه از خواب پا میشن و پدر منو در میارن 😁الهی به این ماه مبارک قسم قسمت همه منتظرها کن .

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اواخر شهریور ۹۷ بعد کلی تقویت کردن و البته ناامیدانه در حالی که بساط رب درست کردن به پا کرده بودن 😁 ...

بتات چند بود ازمایش دادی 

بسلامتی گلم

شوهرم میگه زندگیمونو نی نی سایت خراب میکنه   
مال ما هم دیروز مثبت شد  از دیشب خونه پدر شوهرم جشن بود

واای مال منو شماباهم مثبت شده😍

خاله های مهربون برا سلامتی نی نی تو دلم ی صلوات بفرسین  انشالله امسال پایین انتظار تمام منتظرا باشه  

تو حسرتش هستم ۸ساله😢😢😢😭

کودکم مادرت را ببین تا حد مرگ رسیده ببین ۸سال از نداشتنت گذشته ولی باز هم عادت نکرده به نیامدنت بیش از پیش از نیامدنت میگرید وبا خدا درد ودل میکند بین تمام موهای سرم سفیده شده تمام شب ها باپدرت از امدنت از اینکه بیایی دلمان شاد میشود ازاینکه چقدر طولانی شده نیامدنت عزیز دل مادر خیلی وقتا تا حد مرگ گریه میکنم وکارم فقط شده درپشت ویترین سیسمونی فروشی ها بمانم و با حسرت تک تک لباس هارا بنگرم وتصور کنم اگر بودی کدام لباس برازنده تو بود خدایا انتظار و امتحانت چقدر سخت است کاش کاری کنی برایم کاش بی نوبت حاجتم را بدهی فرزندم جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا ببین مادرت چند ساله کارش شده گریه بعضی وقتا کنار مغازه سیسمونی می ایستم شروع میکنم به رویاپردازی بااشک چشام ازکنار ویترینش ردمیشم باخودم میگم چقد خسته شدم ازحرف مردم ازاسم نازایی ازاینکه محرومم ازمادرشدن ازاینکه همه بانگاه ترحم نگاهم میکنن خسته ازمطب دکترا مراکز ناباروری واقعا خسته شدم هرمادری می بینم که باردار یا بچه بغل یهو چشام ناخواسته پرحسرت میشه تمام موهای سرم سفید شده فکر میکنم اگه یه روز بچه دار بشم حتما تا موقعه عروسیش مردم عمرم کفاف نمیده تومادرنی نی سایتی که امروز مثل من دردمیکشی برام دعاکن تومادرنی نی سایتی که الان یاتوشکمت نی نی یاتوبغلت واسه من وهمه دوستای منتظرم دعا کن 
تو حسرتش هستم ۸ساله😢😢😢😭

انشالله تمام انتظارت امسال تموم میشه حساب نی نی میشی

انشالله تمام انتظارت امسال تموم میشه حساب نی نی میشی

صاحب

تو حسرتش هستم ۸ساله😢😢😢😭

عزیزم 

نمیدونم چی بگم ک از دردت کم بشه

حالتو درک میکنم

منم منتظر بودم

ان شاالله ب حق این شبای عزیز خدا جواب دل شکستتو بده

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
مبارکه عزیزم  ازمایش دادی بتا چند بود؟؟

امروز میرم ازمایش

عزیزم  نمیدونم چی بگم ک از دردت کم بشه حالتو درک میکنم منم منتظر بودم ان شاالله ب حق این شب ...

الهی امین بخدا خدا قسم به اخر خط رسیدم

کودکم مادرت را ببین تا حد مرگ رسیده ببین ۸سال از نداشتنت گذشته ولی باز هم عادت نکرده به نیامدنت بیش از پیش از نیامدنت میگرید وبا خدا درد ودل میکند بین تمام موهای سرم سفیده شده تمام شب ها باپدرت از امدنت از اینکه بیایی دلمان شاد میشود ازاینکه چقدر طولانی شده نیامدنت عزیز دل مادر خیلی وقتا تا حد مرگ گریه میکنم وکارم فقط شده درپشت ویترین سیسمونی فروشی ها بمانم و با حسرت تک تک لباس هارا بنگرم وتصور کنم اگر بودی کدام لباس برازنده تو بود خدایا انتظار و امتحانت چقدر سخت است کاش کاری کنی برایم کاش بی نوبت حاجتم را بدهی فرزندم جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا ببین مادرت چند ساله کارش شده گریه بعضی وقتا کنار مغازه سیسمونی می ایستم شروع میکنم به رویاپردازی بااشک چشام ازکنار ویترینش ردمیشم باخودم میگم چقد خسته شدم ازحرف مردم ازاسم نازایی ازاینکه محرومم ازمادرشدن ازاینکه همه بانگاه ترحم نگاهم میکنن خسته ازمطب دکترا مراکز ناباروری واقعا خسته شدم هرمادری می بینم که باردار یا بچه بغل یهو چشام ناخواسته پرحسرت میشه تمام موهای سرم سفید شده فکر میکنم اگه یه روز بچه دار بشم حتما تا موقعه عروسیش مردم عمرم کفاف نمیده تومادرنی نی سایتی که امروز مثل من دردمیکشی برام دعاکن تومادرنی نی سایتی که الان یاتوشکمت نی نی یاتوبغلت واسه من وهمه دوستای منتظرم دعا کن