2777
2789

سلام این روزا حالم خیلی گرفتست اما گفتم بیخیال همه مشکل دارن نمیشه که خودمونه بکشیم بیاین از خاطرات یا هرچه چیز خنده دار موضوع عمومی فقط طوری نباشه که نی نی یارا بیاین بترکونن تاپیکو حالا اول خودم چندتا دارم میگم دوس داشتین بخندین باهم روحیه بگیریم افسردگی دور کنیم 

خوب از بچگیم بگم من یه بچه اروم بودم اما خواهرم خیلی شیطون بعد من بزرگه بودم یبار همسایمون که خیلی دخترش بی ادب بود اومد خونمون مامانش رف داخل پیش مامانم منو خواهرم بیرون بودیم و دختره داشتیم بازی میکردیم دختره عروسک دست من بود اومد منو نیشگون بگیره خواهرم از پشت موهاشه گرف حالا مو دختره فرفریه دستای خواهرم تو موهاش گیر کرده بود وول نمیکرد میکشید وبهش میگف بار اخرت باشه خواهر منو بزنیا دخترهم جیغ مادرش گف چشه از بیرون منم زود رفتم گفتم هیچی افتاده واگرنه خواهرم کتک حسابی میخورد کلا مثل پسرا بود روحیه اش کل دوستای من یا باسنگ یا با چوب از دستش کتک خوردن 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

آخه چه خواهر گوگولی داری

منم همینطور بودم

یه خواهر بزرگ تراز خودم دارم و خودمم آخرین بچم هرکس اذیتم میکرد خواهرم میزدش اونم باسنگ😂😂😂😂

بهترین نیستم👻 ولی گردنم کلفته💪بهترینارومیخوام👅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یروزم پسرم خیلی کوچیک بود شلوار پاش نبود زخم بود رو پام بود داشتم بهش ناهار میدادم شوهرم داش میخورد مامانش صداش زد بلند شد بره وبیاد بعد  پسرم جیش کرد توسفره منم اونقسمت از دیس که جیشی شده بود برداشتم  تا شوهم اومد گف بخور گفتم مرسی من خوردم تو بخور هیچ نخوردی تا حالاهم هنوز نگفتم بهش 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

😂

منم تو مهد کودک یه خواهر برادر بودن خیلی اذیت میکردن! منم عینکی بودم داداشه بندعینک منو از پشت کشید دوتایی خندیدن در رفتن! منم بدو دنبالشون نزدیک خواهره شدم دستم درازکردم موهاشو بکشم در نره! 

موهاشو گرفتم دیدم دختره رفت و کلی مو توی دست من جا موند! من این شکلی شدم 🤯🤪 بعدم گفتم حقش بود 😎🤣

یروزم پسرم خیلی کوچیک بود شلوار پاش نبود زخم بود رو پام بود داشتم بهش ناهار میدادم شوهرم داش میخورد ...

نامرد

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

یبار شوهرم خوابیده بود داشتم کنارش پوشک پسرمو عوض میکردم

همین ک بازش کردم شروع کرد جیش کردن

مثل فواره رفت بالایی 

تنها کاری ک تونستم بکنم جیغ زدم ب شوهرم گفتم پتو رو بکش روسرت

دقیقا سمت دهن شوهرم نشونه رفته بود

یعنی پتو رو نکشیده بود پاشیده بود دهنش😂

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
ایول خواهر کوچیکه.هنوزم روحیاتش پسرونس؟

اره یکاری میکنه که خندس فقط حتی چند بار تو دعواهم شرکت کرده یبار مامانم با عموم دعواش شد عموم مادرمه هل داد  انداخت اوهم اعصابش خراب شد بلند شد گف بیشهور مامانه منه هل میدی دوید از دور گوشی چند میلیونیش پرت عموم کرد اخه عموم سنی نداره اما چون بابام ساکته همجوره مامانم ناراحت میکنن 

نفهمیدم چی شد!  فقط خیلی نامردی 😂 بو نداره مگه! 😁

نه بابا گشنش بود چه میفهمید