2777
2789
عنوان

ناراحتم

199 بازدید | 32 پست

چند بار با شوهرم بحثم شده سر بعضی بی محبتی هاش، به من میگه گیر الکی میدی، حساسی و....من به اندازه محبت میکنم

دیشب  پدر شوهر و مادر شوهر و خواهر شوهرم با بچش اومدن خونم، من همش سر پا، صبح شوهرم رفت سرکار، من روزه، با دو تا بچه کوچیک، پاشدم به صبونه دادن و نهار درست کردن، برنج و مرغ گذاشتم، تا کلی هم دور تمیز کردن خونه بودم، انتظار داشتم شوهرم یه زنگ بهم بزنه، نزد، ساعت دوازده برداشتم چند تا پیام براش نوشتم که باید زنگ میزدی و....من دیگه تحمل نمیکنم و....

اون میگه نه نیاز نبود و....

به نظرتون من واقعا دارم تند میرم

اگرم نزد واسه دلجویی باید مثلا میگفت سرم شلوغ بود  یا یه بهونه ای میاورد اینکه میگه نیاز نبود  ادمو ناراحت میکنه 

ناتانائیل ! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود! در انتظارِ خدابودن؛ ناتانائیل یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضوردارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کم زود انتظاری بازگشت محبتتونو دارین.

احتمالا درگیر بوده اون روز.

برای پدر مادرش ز نزنه بهتون که بد نیس. حالا فکر کن واسش مهم بودن هی ز میزد ک چی میخوای و اونا دارن الان چیگار میکنن و چی میخوان براشون بخرم و از این حرفا

این کارارو همه‌ی خانم‌ها میکنن روزه رو هم برای همسرت نمیگیری که اون تشکر کنه یا به‌به و چه‌چه 

ولی  اینکه همسرت تماس نگرفته از صبح تا ظهر بله ناراحت کنندس حالا نه حتما بخاطر کار کردنت زنگ بزنه برای احوالپرسی از خودت و بچه‌ها

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اگرم نزد واسه دلجویی باید مثلا میگفت سرم شلوغ بود  یا یه بهونه ای میاورد اینکه میگه نیاز ...

مردا گیر بدی جبهه میگیرن بنظرم باید زنگ میزد میگفت میخواستم ببینم چکار میکنی دلم تنگ شده منم از صبح دارم جمع و جور میکنم خستم خواستم با شنیدن صدات خستگی از تنم بره 

اون یاد میگیره باید با تماس خستگی زنش رو از بین ببره 

سیاست های زنانه رو یاد بگیرین

ما خانوما کلا حساسیم و دوس داریم همسر بهمون محبت کنه نازمون و بکشه وقتی اینکارا رو کنیم میگیم خیلی دوستمون داره ولی مردا نه فک میکنن همین ک پول بیارن و زن رو راضی نگه کنن بهشون ثابت میشه ک دوسشون داریم.بنظرمن حرفت رو باخنده بگی خیلی بهتره مثلا وقتی خیلی ازکارخونه خونه خسته شدی بشین کنارش بگو خسته نباشم خداقوت زن😄یکی دوبار ک بگی میفهمه ک باید بگه

این کارارو همه‌ی خانم‌ها میکنن روزه رو هم برای همسرت نمیگیری که اون تشکر کنه یا به‌به و چه‌چه  ...

مثلا بهش میگم زنگ بزن ببین من در چه حالم

آخه بچه هم شیر میدم

خیلی ضعف میکنم

عزیزم خصلت بعضی مرد ها همینه به دل نگیر شما کار خودت رو بکن هیچ وقت بهش نگو چرا زنگ نزدی چرا محبت نکردی و این حرفا

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫