2777
2789
عنوان

ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 32 پست
من دیگه واقعا نمیتونم ایقد مشغله دارم همش کار همش مهمون همش بچه اون درس داره، نیستش پس من چی

عزیزم منم مهمون زیاد داشتم ولی با سیاست طوری که همسرم ناراحت نشه ازش خواستم بعضی وقتها مهمونی ها رو کنسل کنیم ، الان از هر ۵ تا مهمونی یکی رو قبول میکنیم که بیان ،سعی کن همه کاراتو با ارامش پیش ببری مطمئن باش با روی خوش میتونی همسرتو با خودت همراه کنی

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
عزیزم منم مهمون زیاد داشتم ولی با سیاست طوری که همسرم ناراحت نشه ازش خواستم بعضی وقتها مهمونی ها رو ...

اخه ما مهمونامون میان دم در

دیشب موقع افطار بابا مامانش زنگ زدن که الان تو شهریم بیا دنبالمون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ما مهمونامون میان دم در دیشب موقع افطار بابا مامانش زنگ زدن که الان تو شهریم بیا دنبالمون

اشکال نداره عزیزم ، همیشه که اینطوری نیست بعضی وقتها پیش میاد ، انقد با حرص و جوش زندگیتونو تلخ نکنید ، بخدا من خواهرشوهرم میاد ۳ روز اینجا ،شوهرم دیگه کلا خیالش راحته نه زنگ میزنه نه تو اون سه روز زیاد با هم حرف میزنیم و ... یه روزایی شرایط فرق میکنه قرار نیست ۳۶۵ روز سال شرایط یکسان باشه و همه چی عالی

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘