2777
2789
عنوان

وقتی میرم خونه پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 42 پست

من همیشه جلو پای همه بلند میشم کوجیک و بزرگ برام فرقی نداره ولی جاریم خییلی ماهرانه و زیر زیرکی جوری ک کسی نفهمه بی احترامی میکرد بمن ک بفهمونه بهم که اره تو برای من بی ارزشی و من احترام بهت نمیزارم 

منم دیگه جلو پاش واینمیستمو همه ی اون بی احترامی هایی ک میکنه رو منم مثل خودش تکرار میکنم

🧸🤎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=89365983]میتونی کامل پا نشی.یه کم خم شو وسلام واحوالپرسی. ولی برا پدر ومادر شوهرت کامل. گرچه ممکنه خواهر شو ...[/QUOT

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین

سه تا راه دار

بپذیری که بی ادب اند و بیخیال بشی

بپذیری بی ادبن ولی باز هی خود خوری کنی هی خودتو بخوری در حالی که اونا مشغول زندگیشونن بدون اینکه به تو و کاری که با تو می کنن فکر کنن

راه سوم اینه که بپذیری بی ادب اند و تو هم بهشون دیگه احترام نزاری دلت خنک شه و دیگه پشت سرشون توتنهای هات حرص نخوری

آخه اگه جاریم اگه با پاش بلند نشم هزارجور حرف در میاره ولی درمورد خودش صدق نمیکنه

شايد فكرميكني كه حرف درمياره،اون چون خودش بلند نميشه مطمن باش توقع بلند شدن توروهم نداره،

به لطف خدا همین روزا(خیلی خیلییی زووود)تاپیک میزنم ؛ خدایا شکررررت که دخترمو شفا دادی.بگو الهی آمین

وقتی یه موقعیت پیش اومد به پاشون بلند نشو

اگرم احساس میکنی ممکنه تو رودروایسی بمونی و بلند شی تا متوجه شدی دارن میان برو دستشویی بعد که نشستن بیا بیرون اومدی بیرونم یه سلام خشششک بکن دستم نده بگو ببخشید دستم خیییسه😅😅😅

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
هر کی هم احترام قائل نبود رو درستش اینه که باز هم شما احترام قائل باشی که طرف مقابل شرمنده بشه

ببخشیدی چیزی بگم؟الان ب کسی ک بیاحترامی کرده بهت هرچه قدرم احترام کنی ب خدانمیفهمه خودشودست بالامیگیره که بله ببین فلانی چ قدرب خاطرمن میمیره ک محل سگشم نمیدم ولی بازم ب من احترام میزاره.

ببخشیدی چیزی بگم؟الان ب کسی ک بیاحترامی کرده بهت هرچه قدرم احترام کنی ب خدانمیفهمه خودشودست بالامیگی ...

عزیزم میدونی چیه جدای از احترام 

من که خودم آدم اینطوری نیستم ولی درستش اینه و خیلیم دوس دارم اینطوری باشم که:

باید هر کس باهات بد برخورد کرد رو خوب باهاش  برخورد کنی 

هر کس بی احترامی کرد جوابش رو با احترام بدی

خلاصش اینه که آدمارو شرمنده کنی 

واقعا هم همینطوره بزار بقیه بد باشن 

تو خوب باش و خودت رو بده نکنننن

تو همیشه خوب بمون یه روزی همه میفهمن ک تو خوبی تو بی احترامی دیدی ولی بی احترامی نکردی بی محلی دیدی ولی بی محلی نکردی یه روزی همه میفهمن ک تو بهترینی و واقعا هم با این رفتارا طرفهای مقابلن ک شرمنده میشن

🧸🤎

آخه اونا زودتر از من میرن .منم چون حوصله اونا رو ندارم عصر میرم.موقع برگشتن هم باهم میاییم

اصلا برات مهم نباشه بعدا می فهمی واسه چه چیرچزای بی اهمیتی فکرتو مشغول کردی اثلا نرو طرفشون از دور یه سلام کن بهشون

شايد فكرميكني كه حرف درمياره،اون چون خودش بلند نميشه مطمن باش توقع بلند شدن توروهم نداره،

نه بابا تعفریته ای این جاریم دو رو داره در برخورد خوش مشرب پشت فقط بدی همه میگه دیدم که میگم

نگاه کن اونا اینجورین مدلشونه خوب یا بد تو که نمیتونی اونا را تغییر بدی اولویت نداره بلند شن اونوقت توبا کنایه ومتلک خودت را کوچیک کردی کار به عمل براید نه به زبان

اگر اینقد قوی هستی که بتونی کار درست را انجام بدی که هیچ اگر نهمثل خودشون باش اصلا ریز ببینشون چه اهمیتی داره معمولی باش

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.