2777
2789
عنوان

وقتی میرم خونه پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 42 پست
آخه اونا زودتر از من میرن .منم چون حوصله اونا رو ندارم عصر میرم.موقع برگشتن هم باهم میاییم

مقابله به مثل کن وقتی میری تو یه سلام کافیه بعد بگو برمدستمو بشورم بیام احوال پرسی نکن بعد برو دستشویی و اومدنی عادی رفتار کن حکم حرف بزن اما لبخند داشته باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا وارد شدین سلام کن فوری با خنده بگو تو رو خدا بشینین بلند نشین فلانی یعنی(همسرتون) اصلا راضی به اذیت شدنتون نیس راحت باشین😂😆😈اینجوری توجه ها میره سمت اونا که حضار محترم بدونین اینا بلند نمیشن جلو پای ما

خدایا شکرت
وقتی یه موقعیت پیش اومد به پاشون بلند نشو اگرم احساس میکنی ممکنه تو رودروایسی بمونی و بلند شی تا مت ...

وایی این کارو جاری میکنه اصلا فکرم نمیرسید از سیاستش باشه اوووووو

به هر حال من رفتاری که میدونم درسته را انجام میدم کاری به اونا وعکس والعملشون ندارم

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
نگاه کن اونا اینجورین مدلشونه خوب یا بد تو که نمیتونی اونا را تغییر بدی اولویت نداره بلند شن اونوقت ...

آخه جاریم خیلی بی مورد بهم متلک میندازه در جمع منم میخواستم متلک بندازم بهش شاید خجالت کشید

آخه جاریم خیلی بی مورد بهم متلک میندازه در جمع منم میخواستم متلک بندازم بهش شاید خجالت کشید

نه دیگه نشد...

ادب از که اموختی از بی ادبان هر انچه انان کردند وزشت بود من پرهیز کردم

اون بزرگتره سطح سواد وشعور وفرهنگ خانوادگیش همینه 

خودت راسطح بالا نگه دار  برات مهم نباشه ریز ببینش 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
آخه اگه جاریم اگه با پاش بلند نشم هزارجور حرف در میاره ولی درمورد خودش صدق نمیکنه

وا خوب اگه حرف زد بگو این حرف چیه همون‌طور که شما تعارف و گذاشتید کنار بلند نمی‌شید منم گفتم شاید شما اینطوری راحتید

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  

هر کاری کنی یاد نمی گیرن چون خودشون نمی دونن کارشون اشتباهه .همونجوری تربیت شدن و جاریتم از اونا یاد گرفته تقصیر پدر مادرشونه که بهشون یاد ندادن. اگه می تونی تو هممثل خودشون رفتار کن(من که تا الان نتونستم  )