2777
2789

سلام بچه ها منو همسرم خواب موندیم و سحری بیدار نشدیم حالا نمیدونم روزه مون درسته یا نه؟!

کارهمسرم خیلیییی سخته جوری که کسایی که تو اون کارن اصلا روزه نمیگیرن حالا نمیدونم صحیحه یا نه!😪بهش گفتم تو بخور ولی نخورد گفت نه میگیرم😔😔😔😔

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره عزیزم.الزاما که نباید سحر بیدار شد.

روزتون درسته

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

تا میتونین نگه دارین شاید بتونین 

چشم عزیزم

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
منم سرکارم همه دارن تخم مرغ نیمرو میکنن صبحانه بخورن دارن حالمو بهم میزنن🤮 منم روزه ام از بوی تخم ...

واییی الهی بمیرم برات دلت نمیخاد بخوری؟؟؟؟

منم ساعت 12 شب یه چیزی میخورم دیگه سحری بیدلر نمیشم .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
واقعا جواب رو نمیدونی یا میخای دلیل تراشی کنی که بخوری؟؟

نه عزیزم واقعا نمیدونستم دلیل تراشی نمیکردم من معده ام اذیت میکنه ولی میخورم روزه گرفتن دستام از ضعف میلرزه و همه چی از دستم میوفته گفتم شاید بدون سحری درست نباشه