2777
2789
چون یکساله دارم دوری کردنشو تحمل می کنم. با هر زبونی تونستم بهش گفتم من فقط میخوام با هم خوب باشیم. ...

ی کلام بگو عاشقشی یا وابستشی فقط؟ اگ عاشقشی ک ادم عاشق همجوره پای عشقش میمونه و باهرا خلاقش کنار میاد ولی اگ وابستشی تمومش کنو این حستم ازبین میرع زود

بـا((خــــــدا)) باش و پــــادشاهی کن❤
سعیتو بکن هرچی طولانی تر میشه بدتر میشه . بخدا تهش ۱ ماه میشینی گریه زاری میکنی بعدش رفته رفته عادی ...

نه حال باشگاهو دارم، نه حوصله ی درسو. نه حوصله ی کارو. هر کاری می کنم نمیتونم تمرکز کنم و حواسمو ازش پرت کنم. یه جورایی فکر می کنم زنمه. روش تعصب دارم. اصلا نمیتونم تحمل کنم با کسی جز من باشه. از لحاظ روحی آمادگی تموم کردنشو ندارم. نمیدونم تا کی میخواد اینطوری پیش بره. دارم نابود میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی کلام بگو عاشقشی یا وابستشی فقط؟ اگ عاشقشی ک ادم عاشق همجوره پای عشقش میمونه و باهرا خلاقش کنار میا ...

دوری کردنش اذیتم میکنه. وقتی میاد اینجا خیلی حواسش به گوشیشه. یواشکی گوشیشو نگاه می کنه. احساس بدی دارم. انگار با کسی دیگه رابطه داره. واسه اومدن بهانه میاره. اینا یعنی چی؟ من وابستشم. ولی نمیتونم تمومش کنم

نه حال باشگاهو دارم، نه حوصله ی درسو. نه حوصله ی کارو. هر کاری می کنم نمیتونم تمرکز کنم و حواسمو ازش ...

میام میزنمتا 😑😁 باید حوصلشو داشته باشی باااااااید . اون پیامو لعنتیو بفرست و دیگه نذار هیچ اثری ازش تو گوشیت بمونه. هرچی شماره و عکس و هرچیرازش داریو پاک کن نذار جلو چشمت باشه

چون یکساله دارم دوری کردنشو تحمل می کنم. با هر زبونی تونستم بهش گفتم من فقط میخوام با هم خوب باشیم. ...

یه جورایی باهم همدردیم

ولی درستش این بود از اول پا تو اینجور روابط نمیزاشتیم

ولی حالا که بلاتکلیفیم باید صبر کنیم

و اینکه شما سعی کنین خودتونو با چیزلی دیگه سرگرم کنین تا کم کم وابستگیتون کم شه

ازش برای خودتون بت نسازین

در واقع من فک میکنم فعلا داره ناز میکنه چون اگه وافعا نمیخواست خیلی قاطع میگفت نه و ابن پیام دادنا ...

شایدم این پیام دادناش بخاطر اینه که بهش کمک مالی میکنم. نمیخواد اینو از دست بده. اون اگه بهم یه ذره علاقه میداشت، از پارسال تا الان، سر اینکه دیگه هر بار بهش میگم بیا همو ببینیم، یه بهونه در نمیاورد. مگه میشه کسی بهت علاقه داشته باشه، ولی ازت دوری کنه؟ لابد بهم علاقه ای نداره. پس موندن و پیام دادنت واسه چیه؟

دوری کردنش اذیتم میکنه. وقتی میاد اینجا خیلی حواسش به گوشیشه. یواشکی گوشیشو نگاه می کنه. احساس بدی د ...

پس وابستشی نگران نباش بخدا سر ی ماه نشده تموم میشه همچی چون مطمعن باش صدردصد این دوستی هیچ فایده ای ندارع هییچیش مشخص نیس و اینم مطمعن باش اگ خودت بخوای همچی میتونه براحتی تموم بشه

ی کلام بگو عاشقشی یا وابستشی فقط؟ اگ عاشقشی ک ادم عاشق همجوره پای عشقش میمونه و باهرا خلاقش کنار میا ...

همش وابستگیه

ولی عاشقی تلقین میشه

بعد یه مدت خیلی راحت به این نتیجه میرسه که فقط وابسته بوده

شایدم این پیام دادناش بخاطر اینه که بهش کمک مالی میکنم. نمیخواد اینو از دست بده. اون اگه بهم یه ذره ...

اره شاید

ولی شایدم از طرف خونواده محدوده

به هر حال با جدیت با خودش صحبت کنین ازش بخواین که واقعیتو بگه

شایدم این پیام دادناش بخاطر اینه که بهش کمک مالی میکنم. نمیخواد اینو از دست بده. اون اگه بهم یه ذره ...

اخه چرا خودتو اذیت میکنی داداش؟ هان ؟ ازاولش نباید این دوستیو انتخاب میکردی اونم با زن مطلقه همچیو تموم کن و بچه بازیم درنیار میدونم الان احساسی هستی اما زندگی خودت لطمه میبینه هرچند بنظرم از چنسال پیش تاالان کار درستی انجام ندادین هردوتون

میام میزنمتا 😑😁 باید حوصلشو داشته باشی باااااااید . اون پیامو لعنتیو بفرست و دیگه نذار هیچ اثری از ...

میدونین، منم اینجا تنها زندگی می کنم. اگه اون همخونه ای داره و اگه رابطمون تموم شه، بهش دلداری میدنو سریع یع دوست پسر براش پیدا میکنن، البته اگه به جز من با کسی نباشه. من اینجا تنهام. کسی نیست که باهاش درد و دل کنم. تنهایی تحمل کردنش خیلی سخته. اهل دختر بازی هم نیستم که برم با کسی دیگه آشنا شمو اینو فراموش کنم

یه جورایی باهم همدردیم ولی درستش این بود از اول پا تو اینجور روابط نمیزاشتیم ولی حالا که بلاتکلیفی ...

خود کرده را تدبیر نیست. کاش هیچوقت بهش پیشنهاد دوستی نمیدادم. اگه یه ذره هم شک داشتم قراره یه روز کارمون به اینجا بکشه، هرگز این غلطو نمی کردم

میدونین، منم اینجا تنها زندگی می کنم. اگه اون همخونه ای داره و اگه رابطمون تموم شه، بهش دلداری میدنو ...

بابا تو بیا همینجا با ما حرف بزن . بعدشم اصلا اصلا به این زودیا نباید کسیو بیاری تو زندگیت . بذار تکلیفت با خودت معلوم شه به ارامش برسی بعدش ایشالا یه ادم حسابی میاد تو زندگیت 

اره شاید ولی شایدم از طرف خونواده محدوده به هر حال با جدیت با خودش صحبت کنین ازش بخواین که واقعیتو ...

اون اینجا دانشجوئه. خانوادش ازش دورن. تا پارسال برای اومدن مشکل نداشت. بهونه نمیاورد. ولی از پارسال، که رفت پیش همخونه ایهای جدیدش، و اونام آدمای خوبی نبودن، و موادم مصرف می کردن، مشروبم میخوردن، و هزار تا گند کاری دیگه میکردن، اینم رفتارش عوض شد. نمیدونم تو اون شیش ماه همخونه بودن با اونا چه کارایی کردو چه چیزایی یاد گرفت. نمیدونم چی به سرش گذشت