2777
2789

سلام خانما

ترو خدا اگه کسی تجربه رفلاکس معده تو بارداری داشته و تونسته درمان کنه منو نجاتم بده ، بخدا خسته شدم ۵ ماهم تموم شده هنوز بخاطر رفلاکس تهوع دارم ، نه میوه میتونم بخورم نه مایعات ، همش احساس میکنم غذام تو گلومه واقعا دیگه عذاب آور شده ، فقط وقتی خوابم زندگی میکنم ، تو بیداری این حس لعنتی همش باهامه ، دمیترون هم میخورم اثر نمیکنه آخه تهوعم بخاطر رفلاکسه😪😪😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر رفتی؟

من رانیتدین می‌خوردم تاثیر میذاشت خوب بود 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made

یک ساعت قبل خواب هیچی نخور مشکله رفلاکسه شبت حل میشه

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
دکتر رفتی؟ من رانیتدین می‌خوردم تاثیر میذاشت خوب بود 

بله عزیزم دکتر زنانم لاکسی ژل داد ، یه متخصص داخلی هم رانیتیدین داد اثر نداشت دیگه نخوردم

شما هم تهوعتون بخاطر رفلاکس بود؟

مگه اثر داره؟

بله عزيزم كلي ورزش خوب براي همين مشكلات بهتون آموزش ميدن 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
منم همینطورم اینهمه نخوردنای ما ضرری به جنین نمیرسونه؟ طفلی دلش خوشه میخواد از من تغذیه کنه

الهییی 

عزیزم کاملا درکت میکنم ، منم جز غذا هیچی نمیتونم بخورم ، گاهی وقتا واقعا گرسنگی میکشم ، عصرانه پامیشم غذای ظهر رو میخورم باز تازه اونم باز حالم بد میشه ولی به افتضاحی میوه و بقیه چیرا نیست

انشالله که اونا چیزیشون نمیشه ولی من همش ضعف و بیحالی دارم و جون ندارم