2777
2789
عنوان

نوزاد چهار ماهه!

5845 بازدید | 36 پست

من یک مادر نگرانم مدام نگران دخترم میشم شاید چون بی تجربم و اولین بچمه

دختر من چهار ماهشه دو روز که خیلی دستش رو به لثش می ماله سعی میکنه انگشت منو گاز بگیره آب دهنش زیاد شده و بیرون میریزه

پشت سرش داغ میشه رو بالش میخوابه بالش زیر سرش خیس میشه دمای بدنش خیلی کم بالا میاد و برمیگرده به حالت اول تو چهار ماهگی میتونه اینا نشدنه دندون درآوردن باشه؟

داغی سر نوزاد طبیعیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بچه منم همش خیس بود پشت سرش .دکتر گفت طبیعیه عزیز جان

توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا

وای دقیقا پسرمنم این شکلی شده چهارماه و ۴روزشه آب دهن خوردن دست داغیه سر خیس شدن بالش همه رو داره

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر
بله عزیزم طبیعیه حرارت بدن از سر خارج میشه به همین دلیل داغه

منم بچم هشت ماهشه سرش هميشهههه خيلي داغه اما لپو دستو پاش سرده نگراني داره اين موضوع؟!!

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤

عزیزم ریختن آب دهنش به خاطر اینه که بزاقش زیاد شده و نمیتونه قشنگ قورت بده طبیعیه و حل میشه. اما نوزاد منم سرش زیاد عرق میکنه و بالشتش خیس میشه دلیلشم نمیدونم 

💙گروه آبی💙      💚سبزشدم💚                                                                                         وزن شروع ۷۶ (۲۳ آبان) وزن هدف۶۴🤩😍🤩😍***هدف دوم۶۲☺☺🥰🥰🤩*** هدف سوم ۶۰            ۷۴/۳💪...۷۳/۴💪...۷۲/۸💪...۷۲/۳🤦‍♀️...۷۲/۱🤷‍♀️...۷۰/۱💪...۶۹/۸🩸...۶۸/۵💪...۶۸/۹😭...۶۷/۴🤲...۶۷/۳🩸...۶۶/۶🤲...۶۵/۹💥...۶۵🤲...۶۴/۶🩸...۶۳/۹🤲...۶۳/۴🤲...۶۲🤲